Vinter

/ Permalink / 0
Tänk att man skulle behöva vänta tills i januari på att det skulle bli riktig vinter. Herreminje vad mycket snö det kommit under de sista dygnen! Imorgon är jag och barnen lediga, och förhoppningsvis är det inte så kallt så vi kan vara ute och leka i snön en stund. 

Avverkade ett bra benpass nu på kvällskvisten. Kommer förmodligen ha träningsvärk imorgon. Malin ville dejta på gymmet efter 12 imorgon, så jag packar in barnen och tar med dom dit då. De har ju varit med några gånger nu, och sköter sig ganska bra när vi är där. Men de "vill också träna" så dom har inte ro att sitta och titta på någon av alla filmer vi tagit med. Vid 12 är det väldigt glest om folk på gymmet, så det borde inte vara några problem imorgon. Då får dom träna hur mycket dom vill :p 

Magnus jobbar på Arctic Cat Cup från imorgon till söndag. Känns tråkigt att jag inte får vara ledig med honom i helgen :( Men jag och barnen får roa oss på egen hand! 

Magnus hade med sig traktorn från jobbet idag eftersom han ska ha den på cupen. Gissa vilka två som höll på att gå i taket när pappa kom med traktorn?! Jaaag viiill åka traaktor! Och såklart fick dom det :)
Till top