Bra helg,

/ Permalink / 0

Än är inte påskhelgen slut, men delen som varit har varit riktigt bra!
Som jag nämnde tidigare så åkte vi till Döviken i fredags och pimplade och åt middag med alla farbrödrarna på mamma-sidan, storkusinen och farmor, plus några utomstående.
Pimplingen gick väll inte som jag hoppades. Det enda jag fick fram ut hålet var en liten mört! Sen höll tävlingen bara på mellan 11-13, så det var ju lite tråkigt..
Vid 20-tiden åkte vi hemåt med ett stopp i Ösjö för att säga hej till Krull och Mia.
På lördagen var vi bjudna hem till mamma och pappa för den årliga påskmiddagen. Mumsade och tjattrade i några timmar innan vi styrde kosan hemåt. På kvällen mös jag och Magnus ner oss i soffan framför en hyrfilm.
Idag packade vi återigen bilen, hämtade mamma och åkte ner till Musviken och pimplade, stekte kolbulle och njöt av solen.
En riktig kvalitétshelg! Morgondagen återstår, men vi har ings planer för denna. Vi tar den som den kommet helt enkelt! :)

Mot påskhelgen,

/ Permalink / 0

Igår fick jag höra lill*ns hjärtslag. 150 friska slag i minuten. <3
Barnmorskan tyckte även att jag hade större mage än normalt i vecka 15 (14+6) och försökte känna sig till om det kunde vara fler där inne, men det var för svårt. Förmodligen luras man bara eftersom det inte var så längesen jag sist var gravid. Men på ultraljudet får vi se, vilket förmodligen kommer att infalla någon gång mellan den 18-25 april. Såå spännande!!

Imorgon inleds påskhelgen. Vi börjar med pimpeltävling och umgänge med Elsas farbröder, med respektive på mamma-sidan, i Döviken. Jag har såklart planerat att vinna alltihop! Sist jag pimplade var för tre år sen, när vi deltog i samma pimpeltävling. Då blev det fisksnålt, men i år ska jag lägga manken till ;)

Elsa snarkar sött vid min fotända och så ska jag också göra nu. Inte i fotändan dock..

Fullspäckat,

/ Permalink / 1

Imorgon har vi mycket inplanerat. Eller, så mycket var det inte, men mer än vad vi brukar ha.
Kl. 09 ska vi vara på MVC och får förhoppningsvis höra lill*ns hjärtljud. Känns bra att ha ett inplanerat besök där innan ultraljudet då det har varit många tråkigheter för andra runt om oss. Då har vi i alla fall passerat en milstolpe så vi får höra att den faktiskt finns där inne. Sen dröjer det inte länge förrän det blir ultraljud! Vi har inte fått någon tid än, men den borde infalla i mitten på april :) Spännande!
Efter mvc ska vi på Öppna förskolan för att marmorera ägg och äta våfflor. Efter det ska jag skjutsa in Petra till stan så hon får handla. Skulle vilja hinna med en gymsväng också, men vet inte vart jag ska klämma in den.. Kanske får räcka med att dra med Petra ut på en promenad imorgon kväll.

Och lille Scott kom till världen idag! Längtar efter att få snusa lite lillbebis :) Våran bebis är ju inte nån lillbebis längre! Hon blir åtta månader på torsdag :O Herrejissenes. Här hemma kämpas det med att lära sig att krypa. Hon går upp på knäna men sen blir hon frustrerad att hon inte tar sig framåt. Istället halar hon sig fram med hjälp av armarna. Det får gärna dröja lite längre med krypningen och klättringen, för då hinner man ju inte ens gå på toa innan hon hittar på nå rackartyg :p

Strl 68 håller nu på att rensas ut ur byrån. Så vi fyller på med lite i strl 74. Att det är så roligt att handla barnkläder!

Till top