Men hallå?

/ Permalink / 0
Jag åkte mot majbrasan 18.40 i solbrillor och sa till mamma: "Det blev ju ganska bra väder ändå!"
19.10 ser det ut så här:


Så jäkla typiskt sista april! Det kan aldrig vara fint väder då! 
Jag och barnen gav upp 19.30 och åkte hem. Har packat ner alla kläder i sopsäckar. Men jag ser ändå inget slut. 
Men vi har hela dagen på oss imorgon att få ner allt i kartonger och lasta ut allt i lastbilen. Imorgon kväll ska endast kyl- och frysvaror finnas kvar här hemma. Just nu är allt ett kaos. Men jag vet ju att det kommer bli tomt till slut, hur kaotiskt allt än verkar just nu. 

Magnus tog på sig att vara brandvakt på brasan så nu sitter jag här med katta å hunn och funderar på om jag ska gå och lägga mig eller packa lite till. Det lutar åt läggningen. 

Petra var snäll och följde med mig in på röntgen idag. Det gick väldigt snabbt faktiskt. Fick vänta i cirka en minut innan jag fick komma in och bilderna gick snabbt att ta. Så nu är det bara att vänta på svar! 
Kommer då aldrig göra om en laxering igen i alla fall! Tog de första tabletterna i måndags och resten igår. Kände inte ett jota. Men inatt vid 01 då jävlar. Vaknade av en fruktansvärd smärta i magen. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Visste inte heller om jag var illamående, bajsnödig eller om jag helt enkelt skulle dö. Tog mig iväg på toaletten och mådde sååå jäkla dåligt! Satte mig med en hink framför ifall att. Svettades, höll på att svimma. Tänkte att det kanske inte var så passande med en laxering direkt efter magsjuka. Trodde seriöst att jag var i behov av sjukhusvård. Så jag försökte ropa på Magnus. Men det enda jag fick fram var en viskning. Happ, tänkte jag, jag får väll lägga mig här på toagolvet och dö ensam då. Så vaknade Elton och Magnus märkte väll efter ett tag att jag inte gick upp och gav han mat. Så han kikade in på toaletten och frågade vad jag gjorde men jag fick knappt fram ett ord. Säkerligen trodde han att jag bara var förstoppad som vanligt och att jag ville vara i fred. Så jag sa "Gå och lägg dig du. Jag ropar om jag dör." 
Tillslut släppte det i alla fall och jag fick ur mig det lilla som fanns i magen. Men huvva, så vill jag aldrig mer må! 

Näe men det får bli natten nu så man orkar med morgondagen! 


Röntgendag,

/ Permalink / 0
Idag har jag bara fått ätit flytade föda. Så fem naturdietdrinkar har det blivit. Jättemättande. Skulle dra iväg på gymmet nu ikväll efter sjukdomsuppehållet, men jag var så orkeslös så det var ingen mening. Körde lite situps, armhävningar och squats framför Biggest Looser istället. Men imorgon, efter all packning, hoppas jag att det finnes tid för ett mördarpass på gymmet! 
Imorgon är det alltså röntgendags. Ska bli spännande att se om de hittar något. Ännu mer spännande är att jag inte har någon som kan följa med dit och se efter barnen de få minutrarna jag ska vara i röntgenrummet. Kanske att det finns någon snäll sjuksköterska där som vill ställa upp! :) 

Och idag fyller min lillasyster år! Happy Birthday! Dock verkar hon också fått en liten släng av denna magsjuka så inget kalas blev det idag. Vi får fira henne på torsdag efter att vi packat alla saker på lastbilen :)

Vägdag imorgon. Antar att det är ett minus eftersom jag inte har någon mat i magen. Så jag tar inte för allvarligt på dom siffrorna som visas, utan väntar med spänning till nästa onsdag :)

Now it's time to sleep! 

Håhåjajaaa

/ Permalink / 0
Vaknade upp idag och mådde bra mycket bättre än igår! Inga kräkningar på hela dagen för någon i familjen. Barnen är lite dåliga i magen bara. Och jag kan säga det; tyckte man att det gick mycket blöjor innan, så tycker man inte det längre.
Har packat några kartonger idag också. Men jag ser inget slut. Hur ska denna lägenhet nånsin kunna bli tom!? Döööh... På torsdag är i alla fall stora packa-allt-på-lastbilen-dagen, och då är det bara att mörsa ut alla grejer i lastbilen så får det bli som det blir. Någon gång kommer ju allt komma på plats inne i huset i alla fall, hur lite struktur vi än har i packandet. 

Till top