Sista dagen på 2013.

/ Permalink / 0
En dag och knappa timmen kvar av det här året. 
2013 har varit ett bra år. Jag har varit gravid den mesta delen, men det har gått bra! Som jag nämnt innan så var ju den här graviditeten den bättre! 
I februari döptes Elsa i Lockne kyrka. Då hade vi inte ännu berättat att jag var gravid igen. Men magen hade jäst ordentligt så jag hade fullt sjå med att hitta några kläder som inte avslöjade allt för mycket. Dock vet jag nu att någon tydligen frågat "Är Anita gravid igen?" :p
Semester i Ullared har vi hunnit med. Fem dagar på campingen med massor av shopping! På vägen hem var det med nöd och näppe vi fick in alla saker i bilen. Lätt värt det! 
I juli fyllde Elsa ett år. Lilla Skrotan. På hennes ettårsdag gick hon fjorton steg på raken och två veckor efter gick hon som om hon aldrig gjort något annat. 
I september var det väntans tider. Jag hade ställt in mig på att gå över tiden, men dagen innan bf, den 19e september kl 09.51 födde jag världens finaste son. 
De sista månaderna på året har bara swishat förbi. Elton är redan 3,5 månad och dagarna flyter på så bra nu! Tror att vi tackar nej till dagisplatsen här i Brunflo. Det känns inte bra att hon först ska börja här och sen efter kanske bara någon månad byta dagis när vi flyttar. Jag lider verkligen inte av att ha henne hemma och skulle tycka att det bara vore ett stressmoment att lämna kl 09 och hämta kl 14. Hon får nog vara hemma tills vi flyttar :) 
Och nyårslöften då? Nå målvikt såklart.
Undrar hur många år jag haft det nyårslöftet? :p Sen har jag inga fler löften, men några mål. Springa tjejmilen, köpa hus och vara en så bra mamma och sambo som det bara går! 


Elsa och hennes kusin Zelda.
Els träffade tomten för tredje gången i år i lördags :) 

Eldar tomtebloss med farbror Håkan :) 

Älskar dessa två så oändligt mycket!! 

Tjugonde gillt?

/ Permalink / 1
Idag var vi och tittade på det nittonde huset i ordningen. Men inte heller det här var exakt vad vi letar efter. Kanske att det tjugonde huset är helt rätt? Som sagt, vi vill jättegärna ha ett hus, helst igår. Men är det något vi stör oss på i huset, att det är litet kök, svårmöblerat vardagsrum, obefintlig gård eller konstig planlösning så står vi över. Vi vill inte impulsköpa ett hus som vi "nöjer oss med" bara för att vi vill ha ett hus. Det vi tyckte var minus på visningen kommer bli ett störningsmoment i framtiden. Vi ska hitta huset som känns helt rätt, som vi är nöjda med och kommer att trivas i i många år framöver. Visst om det är sånt som fel tapeter eller ful färg på huset, sånt går ju att fixa till så som vi vill ha det. Men att göra en tomt större, eller göra om planlösningen i hela huset, det är lite svårare. Vi väntar och tillslut så kommer vårt hus komma! Huset där barnen ska växa upp, där vi ska sitta på verandan och dricka kaffe, där vi ska bli man och hustru. Vi väntar...

Så var glada julen slut

/ Permalink / 1
Men så skönt att julen är över! Men det har varit en riktigt bra jul! Nu inväntar vi det nya året för nya mål och utmaningar. 2014 ska bli hälsans år. Jag ska nå målvikt och löpträna så det står härliga till. Jag ska springa Tjejmilen den 6e september och jag har som mål att komma runt på under timmen. Så fort det blir springvänligt ute ska jag ge mig iväg och köpa riktiga löparskor och en pulsklocka med gps. 

Magnus jobbar imorgon. Men sen är det helg igen. Löv it.


Till top