ta nu och bär mig över pantbacken,

/ Permalink / 0

Wihoooo!! Alldeles snart åker vi! Det är bara Magnus vi väntar på i vanlig ordning. Han åkte ner för att tvätta bilen och fylla på olja. Sen var han tvungen att dricka en kopp kaffe på jobbet hans också. Och han som under hela jobbveckorna klagar på att han är så less på skiten och att han måste byta jobb, varför är då en kopp kaffe där det viktigaste innan han ska åka? Hm.
När han kommer hem lär han väll ska duscha också. Och jag får stå och trampa, trampa. Jag har gjort färdigt allting här hemma. Packat det sista, gjort kaffe och smörgåsar att ta med i bilen, rensat kylen på sånt som annars skulle ha hoppat på oss när vi kommer hem igen, diskat allting som går att diskas, gått ut med soporna, bäddat sängen, duschat och fixat mig själv och även hunnit med att blogga. Dessa karlar!

Vi får se om jag norpar åt mig Magnus x10 under resan och plitar ner några rader, annars hörs vi när vi kommer hem igen :) Tjing pling!

den drivs med tvåtaktsolja,

/ Permalink / 0


Sitter i mitt andra hem med min andra hälft. Den som får mig att andas, som får mig att kliva upp på morgonen, den som tusen gånger får mig att le, den som får mig att se framåt, han som är beteckningen på ordet kärlek.

epple stavas med ä,

/ Permalink / 0

Så igår blev det kalas hela kvällen lång! Anneli verkade väldigt nöjd och tycktes ha väldigt roligt hela kvällen :) Jag tog det väldigt lugnt, var inte riktit på nå party-party humör. Smuttade lite på några cider under kvällens gång, men blev verkligen inte full. Gjorde kväll vid ett-tiden och somnade som en klubbad säl. Vaknade vid fyra-tiden av att jag mår så jävulskt illa. Spyr en liten stund efter det. "Jaha, magsjuka. Jippi." var min tanke eftersom det knappast kan ha berott på alkoholintaget. Trodde jag skulle ligga och spy resten av natten, men det blev inga fler gånger. Väldigt knepigt, men väldigt glad att det inte var nån magsjuka!

Ikväll ska jag jobba 17-22, imorgon 15.45-22 och på tisdag 7-16. Meeen seeen, då åker jag och Älski på semester! Grönan, Kolmården, Ullared. Massa massa mil i en bil med mitt hjärta! :) Kommer bli superduper! Kommer hem på söndag :)

Nu ska jag gå bort på Bastuvägen och dricka mig en kopp kaffe, ma höres!
Till top