Semester dag 1,

/ Permalink / 0

(Såklart skulle tidigare inlägg vara publicerat igår kväll)

Imorse klev vi upp, duschade och packade det sista, lämnade Nero i stugan och for sedan söderöver. Vi tänkte stanna i Karlstad först. Men det är väll inge roligt med en semester som är planerad in i minsta detalj, så vi körde bara 35 mil och tog in på Leksands camping istället. En mysig liten stuga har vi hyrt över natten. Vi har ätit middag nere på campingrestaurangen, gått en vända runt hela området och sen även ätit efterrätt där nere.
Jag har varit hit en gång innan, det måste vara 10 år sen, med fotbollslaget. En himla fin camping alldeles intill Leksand sommarland. När barnen blir större ska vi åka hit igen och leka järnet där inne! :)
Imorgon troooor vi att vi landar i Borås hos en släkting till Magnus. Det blir en lite längre sträcka än vad vi har åkt idag, men inte mycket. Elsa har varit så duktig hela vägen också, inget gnäll alls. Det gör ju resan lite lättare :)

Snart bär det iväg

/ Permalink / 0

Idag är det "fixa-inför-semester-dagen". Vi har gjort färdigt allt med trallen på framsidan och det blev riktigt bra! Diskat undan allt som går att diska, rensat kylskåpet, tvättat, vattnat blommorna, bäddat rent i sängen, tvättat och städat bilen och börjat packa.
Imorgon bitti bär det av neröver. Första stoppet tror vi blir Karlstad, sen kanske Strömstad, innan vi landar i Ullared på måndag. Hoppas på finväder hela veckan!

Nu ska Elsa få gå och sova så jag kan fixa det restrerande innan Magnus kommer hem med en nytvättad och städad bil.

Mb de quervain,

/ Permalink / 0

Hc ringde faktiskt upp och jag fick en tid där uppe 13.30. Som jag redan läst mig till trodde också läkaren att jag har en lindrig 'morbus de Quervain'. Det är en sträcksenskideinflammation i senorna till tummen, som leder till svullnad så att senorna får svårt att glida i senskidan. Dock var mina besvär "för små" för att ge kortisonspruta så jag skulle prova med voltarengel, handledsskena och avlastning av tummen. Jaja, det som inte dödar härdar!

Idag är jag mer död än levande. Vi hade en trevlig kväll med grannarna igår. Satt ute på vår nybyggda trall till 01.30 och surrade en massa. Elsa vaknade såklart i vanlig tid, så utsövd var jag inte när jag steg upp! Har varit lättirriterad och på halvdåligt humör hela dagen. Men nu har jag äntligen landat i sängen och ska sova ääända till 07.30 imorgon eftersom jag har en tid hos frissan 8.15.. Snaaark.

Till top