Dag 06 – Min dag

/ Permalink / 0

Min dag startade klockan elva när jag slog upp ögonen. Jag visste att jag skulle sova länge idag eftersom jag var helt slut igår kväll, och det behövde jag! Magnus måste ha vaknat ungefär samtidigt för jag hade inte hunnit vara vaken många sekunder förrän han lägger sin arm omkring min rygg. Bättre uppvaknande!
Myser en stund med honom och kliver sen upp och hänger upp julgardiner i sovrummet och byter ut lampan mot en julstjärna både där och i gästrummet.
Petra sov här inatt också och hon kliver upp ungefär samtidigt som mig. Magnus ligger och drar sig ett tag till :p
Sen äter vi frukost allihop, gröt såklart.
Jadu, jag vet inte riktigt vad vi har gjort idag, men timmarna har gått i alla fall. Vid tretiden åt vi middag. Bautamakaroner och köttfärsröra. Sen åkte Magnus på jobbet och jag hoppade upp på crosstrainern i lite över en halvtimme medans vi tittade på United 93. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen åker vi mot Tandsbyn. Tänkte leva upp till mitt smeknamn - Momma - och spela bingo med mamma och Petra ikväll :)

Dag 04 – Det här åt jag i dag

/ Permalink / 0

Ååh, intressant bloggtema?! ;)
Ja, om ni så gärna vill veta så ska ni få veta också.
Kl. 6.00 kokade jag gröt, som vanligt. 1,5 dl rågflingor och 3 dl vatten. Till det serverades kanel, 1 dl lättmjölk och ett rivet Royal Gala.
Kl. 9.30 Ett conference päron och två ICA satsumas. Till det drack jag en kopp kaffe, utan mjölk då det inte fanns någon i vår fikastuga.
Kl. 12.15 serverades det Coops fiskbullar i dillsås. Verkligen inte min favorit som är i hummersås. Lunchade hemma hos mamma och pappa så mamma propsade på att jag skulle äta potatis till. Inte heller min favorit eftersom jag helst äter med makaroner, men när jag tar med till lunch på jobbet så äter jag oftast bara fiskbullarna :p Jaja. Tog i alla fall två kokta potatisar och åt till. Vatten till det!
Kl. 14.30 avnjöt jag en satsumas och en kopp kaffe, med mjölk.
Sen dröjde det ända fram tills för en liten stund sen innan jag stoppade nått i munnen igen. (Förutom tuggummit kl. 16.10). Redan igår kväll bestämde jag mig för att äta hemmagjord pizza till middag idag. Så det har jag längtat hela dagen :D Provade att göra den i ugnen istället för pizzaugnen, varför vet jag inte, men jag ångrade mig i alla fall. Den blev inte alls lika fluffig och tjockbottnad som den blir i pizzaugnen.  Men men, det var gott i alla fall :) Tomatsås, 2 skivor skinka, paprika, 10 gram mager riven ost, champinjoner och pizzakrydda. Till det drack jag light julmust.

Så nu vet ni! :D Väldigt detaljerat och intressant ;) Kan även tillägga att allt detta är 25,5 propoints ;) Och för er som undrar varför i helvetet jag bloggar om mitt matintag för dagen kan läsa här.
Till top