Rabattkväll på Syssla,

/ Permalink / 0

Idag var den årliga rabattkvällen för oss kommunanställda. Kan, utan att ljuga, berätta för er att det är den enda fördelen med att vara anställd av kommunen. Nej, jag kommer faktiskt inte på någon annan fördel.
Så vi begav oss in till stora staden hela lilla familjen + Sandra. Handlade för närmare 700,- och det med rabatten avdragen. Men vad gör det om hundra år?! Det blir fina julkort i alla fall, förhoppningsvis! :)

No more nattjobb!

/ Permalink / 0

Igår ringde Magnus chef honom och sa att han ville träffa honom idag kl 06. Vi hade ju våra aningar vad detta möte skulle handla om, men inte om vilket besked som skulle komma.
Så väckte han mig när han kom hem: (lågmält, nästan viskande) Jag fick tjänsten!
Men så bra! Det betyder alltså att från och med måndag kommer han att jobba varannan vecka 06-15, varannan vecka 15-01. Slut på det jäkla nattjobbet som bara ställer till en massa sömnproblem och onödigt tjafs. Det funkade bra första halvåret, men nu så gör det mer skada än nytta. Männsikan är inte gjord för att jobba ständig natt, så är det bara!
Det här blir jättebra! :)

Visste ni?

/ Permalink / 0

Fem saker ni kanske inte visste om mig:

1. Jag borstar håret OFTA! Så fort jag går förbi borsten hemma så drar jag igenom håret. Har dock blivit "bättre" på det, förut gick jag alltid med en kam i fickan.

2. Jag är sjukt åkrädd och flygrädd. Efter krocken 2007 ilar det i magen när någon kör lite för fort. Själv kan jag gasa på en bit över hastighetsbegränsningarna och känna mig jättesäker, men när någon annan kör tycker jag att vad som helst kan hända, hela tiden.

3. Jag föredrar socker framför fett, alla gånger!
Är ingen person som kan längta att smälla i mig en chipspåse eller en hamburgare. Däremot choklad, mjam mjam mjam!

4. Jag har konstiga, invecklade tvångstankar.
Kan inte förklara här hur tänket går uppe i huvudet, det är för invecklat att förklara. Men det handlar om att räkna bokstäver och ord, dela in dem i grupper och kunna räkna dom på en hand.

5. Jag är sämst på att öppna alla dess sorters förpackningar. Står det "dra här" och jag drar där, så följer inte alls den fliken som ska följa med med. Jag får alltid trilskas med att dra bit för bit och lirka upp förpackningen på något annat sätt.

Till top