tråkAnita

/ Permalink / 0
Jahapp. 22.15 när det var beställt taxi till stan så gick jag hem. Trött som ett jäkla aber. Jag som alltid brukar vara taggad på stan så fort man druckit. Men inte idag. Denna förkylning gör mer med min kropp än vad jag önskade. Försökte verkligen in i det sista att låtsas att jag orkade följa med, men jag fick ta mitt förnuft till fånga och inse att sängen är min bästa vän ikväll. Ååh vad jag längtar tills jag lägger huvudet på kudden! 

Nya frillan :)

impuls

/ Permalink / 0
Nu är småkottarna lämnade hos farfar. Det är så roligt att se, att även fast de inte träffas så ofta som båda parter skulle vilja, så älskar de sin farfar. Han var nere på affären när vi kom så vi packade in och väntade. När han öppnade dörren utbrast båda två: "FAARFAAR!" och sprang och kramade honom. Under den lilla stund jag var kvar gav Elsa honom två spontankramar till och sa med kärlek i blicken "Min farfar." Det var inga problem att åka därifrån och det känns jätteskönt! 

När jag kom hem fick jag en impuls av att göra en förändring. Så jag tog och klippte lugg! Har inte haft lugg på många år nu, och det blev hyfsat bra faktiskt! :D Det kommer ta ett tag att vänja sig, men så är det ju med allt :)

Sneakpeak

så var denna fredag slut

/ Permalink / 0
Åhååå. Klockan är strax efter 21 och jag ligger i sängen för att sova. Magnus åkte iväg för att sanda på sågen då han har jouren sina förmiddagsveckor. Barnen sover i sina sängar och det var en lättsam läggning av Elsan ikväll. Elton är ju typ aldrig några problem att lägga, han vänder sig om och somnar på en sekund, om han inte sovit sent på eftermiddagen. 
Jag borde gå fler steg för att avsluta workweek-utmaningen på ett värdigt sätt. Men jag orkar inte. Jag lägger mig platt den här veckan. Jag får köra desto hårdare nästa vecka när jag är piggare! :)  
Imorgon när vi ätit frukost ska barnen packa sina väskor för då ska de åka till farfar och sova över där. De båda ser fram emot det och lös upp när jag berättade det för dem. "Då kan vi bada och leka i den stora lekparken och äta godis och sova i farfar och Tinas säng!" Älskade ungar! ❤ 

Men tror ni jag längtar något tills tulpanerna och krokusarna tittar upp i mina rabatter eller?! Längtar till sommaren nå så kopiöst och jag ser fram emot att få se hur alla perenner har tagit sig och kommer ta mer plats och sprida ut sig. Är spänd att se om höstfröerna ger några blommor och om mina rosor och min Piilu har klarat vintern. Gaaah, ge mig sommar NU!! 
Till top