Geocaching,

/ Permalink / 0
Ännu en tidig morgon på Löjtnantsvägen. 07.30 stod väckarklockan på idag också. Massage kl 09, vilket inte Elton uppskattade den här gången heller. Men lite bättre än föregående gånger gick det i alla fall! Tror han var alldeles för liten vid första massagetillfället, inte ens en månad. Han är yngst i gruppen. Till nästa bebis skiljer det en månad precis. Tror nästan att två månader är minimumgränsen för att man ska få ut något av massagen. Med Elsa gick det ju jättebra! Kommer inte ihåg hur gammal hon var, men äldre än en månad i alla fall. 
Vi får se nästa gång om det går ännu bättre :) 

Efter massagen var vi ut och "geocatchade" med öppna förskolan. (För vidare info om vad det är, besök geocaching.com) Himla roligt faktiskt! Sen blev det såklart kaffesurr med de andra föräldrarna där. Älskar att ha öppna förskolan att gå till! 
Sen hämtade vi upp Magnus och for och tittade på lite hus. Skulle gärna vilja ha ett sånt nu, nyss! Det är väldigt trångt här hemma och trängre kommer det att bli ju äldre Elton blir.
For iväg och handlade på Willys, sånt där nödvändigt ont ni vet. 
Nu på kvällskvisten har jag och Nero varit ute och motionerat. En femkilometers promenad i förvinterskylan. Det är så skönt att kunna röra på sig utan att få ont överallt igen! Vågen visade på -1.2kg i tisdags så då blev man ju sporrad att bli ännu duktigare med maten och röra på sig mer :) Men dessa gravkilon är som jag befarade; myyycket drygare än förra gången! Men jag är på gång! :) Fotografering,

/ Permalink / 2
Idag åkte finkläderna på för båda barnen. Elton fick användning för sin fina "frack-body" och Elsa hade klänning ( vilket inte är så ovanligt ). Det väntades fotografering av "Fotograferna Anna & Maria" på Öppna förskolan. Och nu jäklar börjar vi få fina rutiner här hemma! Klev upp 07.40 och var utanför dörren 08.30. Den ni! Så strax i nio var vi uppe på familjecentralen.
Vi hade bestämt med Sandra att vi skulle ta individuella- kusin och syskonbilder. Men Elton var tydligen "för liten" och fick inte vara med på en enda bild för dom hade bara utrustning med sig för barn som kunde sitta själva på en pall. Himla dåligt tycker jag! 
Men vi ska boka in en fotografering med Tobias framöver och det blir bättre när man har mer tid. Kan byta om, byta rekvisita, positioner och stiler. Nu var det bara in, upp på pallen, klickklickklick, ut. Inte så himla kul.. Får se om vi köper några bilder av dom här. Känns ju inte som så när inte Elton fick vara med. 
On the road again,

/ Permalink / 0
Äntligen har träningsvärken gett med sig hyfsat. Det firade jag med 45 minuters intervaller på löpbandet. Tog det väldigt försiktigt med löpningen så man inte åker på nå framfall eller nått. Men det kändes himla bra utan tryck neråt!
Får se om min personliga PT har tid för mig på torsdag ;) 

Nu när Elton sover sen en stund tillbaka ska jag göra detsamma. Konstigt att klockan alltid hinner bli så mycket innan man själv somnar :p 
Till top