Tuff kväll

/ Permalink / 0
Kvällen idag på jobbet var den jobbigaste på länge. Fullt upp hela tiden och jag var till och med tvungen att jobba över en halvtimme :p Var ute i hemtjänsten från sju till elva i morse, och jobbade inne från fyra till halv tio ikväll. Därimellan drog jag till staden med storasyster, lillasyster och mor. Handlade lite nödvändigheter, bla en mugg som var målad som en giraff och handtaget var halsen :p Det får bli min jobb-mugg, jag är less på min gamla. Nu blir det natti natti, upp och jobba imorgon igen.

Au francais

/ Permalink / 1
Japp, då har man fått testa sina franskakunskaper efter sex år :) träffade en man på coop-parkeringen som jag växlade några väl valda ord med :)

När rädsla var monster under sängen

/ Permalink / 0
Varför är allt så mycket lättare när man är liten? Varför fanns inte dom funderingarna som finns nu, då? Varför kan man inte alltid se världen från den ljusa sidan, som då? Varför kan inte det värsta som finns vara att missa sommarlovsmorgon? Varför kan inte rädsla betecknas med samma sak nu, som då? Varför kan man inte bara få vara barn hela livet, utan funderingar eller krav?
Till top