Bra helg,

/ Permalink / 0

Var upp på gymet igår men jag blev inte överväldigad. Jag vet inte, men det var liksom inget go på nå vis. Sparar de 249 kronorna i månaden och lägger på något annat istället.
Var i alla fall iväg på StepUp nu ikväll. Så jäkla roligt är det! Så onsdagarna är i alla fal räddade motionsmässigt. Dom har ju aktiviteter mest varje dag där borta, men det dumma är att resten av dagarna så börjar det 20.00 och inte 19.00 som på onsdagar. Vilket betyder att jag inte hinner hem innan Magnus ska iväg på jobbet. Skulle ju kanske funka att gå 10 minuter i nio därifrån? Att jag inte tänkt på det innan ;)

På fredag ska jag, Petra och Linda på Ikea! OCH Magnus kommer hem! Bättre dag! Han slapp jouren över helgen vilket jag tackar och bockar för! Helgerna blir ju såå mycket bättre när man får vara tillsammans :) <3

Gymkort nästa,

/ Permalink / 0

De senaste dagarna har jag slarvat mycket med promenaderna. Det har stormat och varit halt. Och det är inga ursäkter för att slippa, för jag mår dåligt när jag inte motionerar som jag vill. Men jag har ett skräckscenario i huvudet. Att jag ska halka i nerförsbacke och tappa vagnen.. Usch, jag ryser och får hemska bilder i huvudet när jag tänker på det. Eller att jag har ett stenhårt grepp om vagnen, så att när jag halkar så håller jag i vagnen och den blir likt en katapult och slänger ur Elsan.
Jag hat gjort lite hemmaövningar istället, men det är inte så effektivt som jag vill. Så imorgon går jag upp på det nyöppnade gymmet här uppe på byn och tecknar ett gymkort! Då finns inga ursäkter för dåliga väder eller halka! :)

Avvecklar amningen,

/ Permalink / 0

(Vet inte vad det är med publiceringsfunktionen, förra inlägget skulle ha varit inlagt igår.)

Nu får det vara nog med amningen i alla fall. Jag har hållit igång den så gott det går för att i alla fall kunna amma på nätterna och mornarna. Har ammat ett par gånger under dagarna också när jag kännt att det funnits nånting i bröna. Men nu verkar dom ha gjort sitt. Den senaste tiden har hon inte ens varit nöjd på nätterna av bara amningen, har ammat i ca en halvtimme och sen lagt ner henne igen, men hon bara knorrar vidare. Så det har ju blivit till att gå ner och blanda en flaska ersättning utöver det.
Idag har jag inte ammat sen kl 10 imorse. Alltså 13 timmar sen. Brösten är inte en tillstymmelse till fulla, jag känner inte en enda mjölkknöl! Så jag behöver inte ens avveckla amningen, det har skötts av sig själv. Så nu är det finito. Känns både och faktiskt. Skönt att inte behöva tänka på att "vara tvungen", tråkigt just för att det faktiskt är mysigt och himla smidigt att ha under nätterna.
Det hade varit en annan sak om det inte hade strulat ända från början, om brösten hade producerat så mycket mjölk att hon hade varit nöjd på bara det. Då hade jag förmodligen ammat tills hon hade varit ett halvår. Men jag kan inte sitta här och tänka om, om, om. Nu är det som det är och det är ingenting att göra åt!
Jag kanske får känna på Dolly Parton- brösten med nästa barn istället ;)

Till top