Off to the bio,

/ Permalink / 0

Jag och Magnus ska iväg på biodate ikväll. Snabba Cash 3. Skrotis är hos sin farfar. Alltid lika jobbigt i hjärtat att lämna henne. Men vi måste passa på att få lite ensamtid nu innan lillebror kommer. Kan tänkas att det är lite svårare att få barnvakt till två barn istället för ett :p
Och Great Lake är det idag. Andra året jag missar det. Förra året var Elsa nyfödd och i år är jag gravid för er som har missat det. Men nästa år då jäklar!

Oj, vilken natt!

/ Permalink / 1

Inatt har jag ansökt till Harvard och kommit in. Jag ska plugga journalistik. Asglas blev jag! Inte nog med det. Jag har varit till Frösön och sett ett jättefint hus som ett par bekanta köpt. Men de var inte hemma, men jag och Elsa var inne i huset i alla fall.
Sen, samtidigt som journalistikplugget så skulle jag tydligen börja plugga till läkare. Var på en första lektion med överläkaren på något sjukhus och blev benämnd som "mönsterelev med fräsiga naglar". Även att överläkaren inte tänkte be mig om att sluta måla naglarna och klippa ner dom, för han tyckte om sånt där så han ville jag skulle fortsätta måla dom olika mönster :p
Sen blev jag utskälld av en tjej för att jag gillade "alla" bilder där hennes pojkvän var med. Dock var han med på kanske 1 av 10 bilder jag gillade, men hon fick det till att jag gillade dom endast för att pojkvännen syntes.
Sen skulle jag se en Gyllene Tider-konsert i Göteborg. Men det hann jag inte. Precis när jag var på väg in mot arenan så väckte Magnus mig.
Har inte drömt så här mycket på jag vet inte hur länge. Det måste ju betyda att jag har sovit djupt. Och det kan nog stämma för jag har bara varit upp på toa två gånger. Sovmorgon har jag fått också, (Så jääkla uppskattat!) så jag ligger fortfarande i sängen :p Dock börjar magen skrika efter frukost, så det är nog dags att starta dagen nu.

Blahaaaa,

/ Permalink / 0

Magnus och Elsa for iväg på firmakalas vid femtiden. Jag såg min chans till en härlig vilostund. Idag var inte direkt ett undantag, jag har varit göörtrött! Drog för rullgardinen, klädde av mig och kröp under täcket. Kände att jag skulle kunna somna på två röda. Men har jag sovit nånting? Neeee! Helt jävla omöjligt. Jag har legat i över en timme nu men fortfarande inte lyckats. Förstår inte att det ska vara så svårt! Samma sak kommer det att vara ikväll. Jag kommer vara görtrött, men det kommer ta tid innan jag somnar. Sen vaknar jag med 2,5 timmars intervaller för att gå på toa. Vaknar sen på morgonen och är såå utsööööövd! Eeelleeeer? Åhåååå är det inte alldeles underbart att vara gravid så säg??!

Ger upp och väntar inte Sandra och mamma istället. Vi ska på bingo. Ge mig den där satans storvinsten nu!!

Till top