tjugonionde september tvåtusenåtta

/ Permalink / 4

Jobbar delad tur idag. ( 7-11 + 17-22 ) Så nu är jag hemma en sväng mellan turerna. Är hungrig som ett as men har ingen aning om vad jag ska laga till. Pytt i panna kanske? Det är gott och lättlagat.
2 dagar kvar tills jag får hämta ut nycklarna. Betalade första hyran idag, 3618 kr med parkeringsplats. Synd att det inte är en engångssumma :p Har varit förbi två gånger och tjuvtittat i genom fönstren, det ser bra ut, men kylen och frysen är typ dom fulaste jag skådat! Kan man inte begära att dom ska byta ut dom?
Funderar på vad jag ska fylla ut vardagsrummet med. Det är bra nog stort och det enda jag har är soffa, fåtölj, soffbord, sidobord och en tv-bänk. När det är inne är ungefär halva vardagsrummet tomt :/ Hemmagym föreslog jag!
Jag hoppas att Daniel kommer bo hos mig väldigt ofta. Jag kommer känna mig så ensammen annars. Alla har skaffat sig sina egna liv som dom måste sköta om. Och nu är det min tur. Himla tur att jag ska köpa en liten kissekatt som ska få bli mitt mest trogna sällskap :)

Näe, nu får det bli pytt i panna, magen skriker!

söndag,

/ Permalink / 1
vaknade upp på bästa möjliga vis; bredvid älskling. Det finns ingen bättre än dig.
Under dagen åkte vi mot stan och köpte lite mer behövligheter. Nu har jag nog det mesta som behövs. Funderar på inflyttningsfest till helgen :p
Nu blir det titt på Shrek.
Till top