2011.03.31

Allmänt / Permalink / 0


Idag har jag gått min sista introdag på det sista stället. Nu får jag bara vänta och se vart jag hamnar i sommar. Hoppas bara inte att det blir i Pilis, då blir jag tokig.

Och nuu har jag nog bestämt mig, på riktigt, om vad jag ska plugga till. Jag tänker inte säga vad det är förrän jag har vågat skicka in ansökan. Jag måste ju prata lite med Magnus också, även om det är mitt beslut. Men bara så att han vet hur jag vill göra med mitt liv :)
Och apropå Magnus så kommer han hem imorgon! Wihoo! Jag älskar dig!

finaste tjejerna,

Allmänt / Permalink / 0


Det är en himla tur att jag har mina favorit-tjejer när jag är så här ensam och övergiven. Fisan var ute för första gången idag. I fem minuter, max, hann hon vara ute innan hon kom inrusandes, letade upp mig och tryckte sig inunder skinnet på mig. Precis som att hon var rädd för att jag hade försvunnit på den lilla stunden.
Betty har kurat ihop sig i mitt knä och spinner högt. Det gör att mitt mattehjärta växer, för det är bara mig hon tyr sig till.
Dom gör mig glad, mina fina tjejer!
MEN HJÄÄLP!!

Allmänt / Permalink / 0Ååååhhh!! Jag har två veckor på mig att söka till höstens utbildningar. Och jag SKA börja plugga i höst! Jag har ju för tusan lagt upp mitt liv efter det beslutet nu! Jag vill inte jobba längre, inte med nånting som jag inte ska jobba med. Men frågan är ju bara; vad ska jag plugga?! Aaah, jag var ju så säker på att det antingen skulle bli socionom eller beteende vetenskap. Men nej. Det känns inte rätt.
Nu har teckenspråkstolk ploppat upp igen, som jag funderade på för längesen. Men det kan man inte plugga på distans, förutom första året. Visst, närmaste utbildningen är i Härnösand, och det är inte långt borta, och det handlar om ynka två år där. Men hur sjysst är det att lämna Magnus här hemma med alla kostnader på huset då? "Hejdå Magnus, vi tog och köpte hus men nu sticker jag en stund! Hoppas det går bra!" Gaah!!
Sen har jag ju alltid tänkt på nagelterapeut. Men dom utbildningarna känns inte som att dom ger några jobb? Också kostar dom flera tiotusentals kronor.
MEN HJÄÄLP DÅ??!! Fan då.

Till top