Nyårsafton

/ Permalink / 0
Sista dagen på 2015. Jag jobbar 7-17 sen åker jag hem och äter oxfiléplanka och spelar bingolotto med familjen och mamma och pappa. Ett lugnt nyår alltså, och det kommer jag absolut inte att ångra imorgon :) Sen är jag ledig till onsdag! Älskar långledigt! ;) 

Gofika bjuds det på på jobbet idag! 

WorkWeekHustle

/ Permalink / 1
Fasiken vad jag älskar min fitbit! Och ännu mer nu när Åsa också skaffat en. Man kan utmana andra fitbit-användare i olika utmaningar så jag och Åsa startade en i måndags där det går ut på att gå så många steg som möjligt på dessa fem dagar. Man får notiser om när den andra går om eller börjar komma i kapp. Man kan även se hur många steg den andra är uppe i. 
Tog en lite längre promenad med Nero imorse. Sen meddelade Åsa att hon skulle gå till stan fram och tillbaka. Kände mig då lite stressad över att hon skulle dra ifrån mig med hästlängder, och jag kunde inte ta mig någonstans eftersom Magnus jobbade och jag skulle jobba kvällen. Så Petra kom hit en timme tidigare och jag började till jobbet. En sträcka av ca 11 kilometer. Men när jag hunnit cirka 6 kilometer kände jag inte mina ben längre. Det blåste isvindar och det var inte kul alls! Plus att min surf tog slut så jag kunde inte lyssna färdigt på podden jag börjat på. Så jag ringde Sanna som kom och hämtade mig. Men denna promenad och den imorse plus några kortare sträckor på jobbet har nu resluterat i att jag och Åsa ligger vääääldigt jämt ändå! Sist jag kollade var jag 19 steg efter. Jag tar igen dem imorgon ;) Watch out, Åsa! 😘 

Leder ju till och med ;) 

krupp

/ Permalink / 0
Både Elsa och Elton är förkylda. Ihop med förkylning hänger krupp när det gäller Elsa. Hon har haft det några gånger nu och det är lika otäckt varje gång! 
Men, som man hört många gånger " Det är inte farligt med krupp, det låter bara väldigt otäckt." Så när Elsa inatt andades och hostade, som något som kommer upp ur en kloakbrunn, försökte jag att tänka på det jag så många gånger har fått sagt till mig. 
Magnus hjälpte mig inte på traven däremot:
- "Men nu blir till och med jag orolig! (Som om han skulle vara den lugna av oss? Ehh...) Det där är inte krupp! Hon kvävs ju!" 
- "Inte jag. Krupp är inte farligt." Som om jag inte var livrädd? Skulle kunna ta henne under armen omedelbums och kuta in till akuten! 
Hur som så somnade vi om till slut. Imorse hade hon kvar lite av skällhostan men nu har det gått över. 
Vi möblerade Elsas rum när vi kom hem från pannkaksmiddag hos momma och moffa. Hon fick väggdekorationer med Frost i julklapp av Marcus och Sandra så de sitter nu uppe. Hyllor har bytt plats och tavellister har kommit upp. Elsa blev jättenöjd när hon till slut fick se det. 
"Men vilket fint rum! Det här rummet ska jag visa pappa när han kommer hem." ❤ Till top