skitapp

Allmänt / Permalink / 0
Ja, dålig uppdatering här på grund av att appen till android fortfarande inte fungerar!

Imorgon fyller mannen i mitt liv 30 år! När vi blev ilag var han 23 och jag 20. Känns som igår, men det var det ju inte! :p
Planering inför det kommer att avsätta hela den här dagen :)

Igår var det en kommunikatör från Östersunds kommun och intervjuade mig. Jag skrev ett facebookinlägg i förrgår om att vi måste vända fördomarna om vårdyrket, och detta inlägg hade en kollega, till hon som var och intervjuade mig, sett och tyckte det var perfekt att göra en intervju med mig eftersom dom nästa vecka ska ha en kampanj om rekrytering av personal till vård- och omsorg och vill att folket ska få en annan bild av vad vårdyrket egentligen handlar om. Jättekul!

Och om två veckor, lite drygt, går jag ut på praktik. Allt känns jättekul nu när jag vet att jag kommer att få vara på akut mottagningen! Jag vet att de som varit på typ ortopeden och lungmottagningen mest har fått bädda sängar och gjort sådant som vi redan gör på jobbet. På akuten får man ju verkligen variation och man vet inte alls vad som komma skall. Ska bli jättespännande! :D

trött tjej,

/ Permalink / 0
Äntligen är sjukstugan över för den här gången och igår var jag tillbaka på jobbet efter en veckas vabb. Och med det så följer ju dessa tiiiidiga mornar som jag inte är skapt för och tröttheten infinner sig i ett nafs. Orkar. Inte. 

Gjorde examination 9 av 11 nu ikväll. Gick superbra! Och fatta, jag har bara två examinationer kvar nu! Om två månader beräknas jag vara klar och då har jag även avverkat min praktik på 4 veckor. Så jäkla skönt det ska bli att få lägga detta åt sidan och känna tyngden på axlarna lätta.. 

Nu ska jag, Nero och Lotta sova. Maggie jobbar eftermiddag och jag märker säkerligen inte när han kryper ner vid två-tiden. 

Sjukstuga

Allmänt / Permalink / 0
Har försökt att blogga från mobilen i flera dagar men det är något fel på appen så det står bara "blogg.se har stoppats". Har avinstallerat appen och laddat ner den igen men det funkar inte i alla fall.
Nu sitter jag i alla fall vid datorn och tänkte uppdatera lite om våra senaste dagar.
I lördags när jag jobbade fick Elton magsjuka. Kräktes och bajsade hela lördagen, hade hög feber på söndagen och bajsade söndag och måndag. Igår blev han "friskförklarad" men Elsa åkte dit natten till tisdag. Hon kräks upp allt hon får i sig. Hennes matintag de senaste dagarna är typ lika med noll. Lite vatten får hon behålla så att hon åtmonstone kissar 1-2 gånger om dagen, och blöjan är blöt på morgonen. Men hon är såå slö och orkar knappt prata. Hon ligger i soffan och är jätteblek. Huvva, man får så ont i hjärtat av att dem sjuka och ynkliga! Hon åt nyss tre små skedar med ris och kycklinggryta. Jag ska vänta och se om hon får behålla det, men jag kommer att ringa och rådfråga med 1177 när man bör åka in för dropp. Hon är ju inne på fjärde dygnet med kräkningar, diarée och feber.. Lilla hjärtat!

Igår var jag iväg på magnetröntgen för nedre delen av ryggen. Nu hoppas jag innerligt på att det går att operera och att de VILL göra det! Jag kommer att få ett helt annat liv utan den här smärtan varenda jäkla dag. Men man har som vänjt sig också. Jag vet att jag har ont jämt och jag tänker knappt på det, förutom när jag får mina perioder då det är riktigt ont hela tiden och knappt kan kliva upp från sittande eller liggande ställning. Just nu är en sån period, men det hjälper inte att "ta det lugnt", det blir varken bättre eller sämre av det. Så jag försöker köra på som vanligt.

Jaja, nog med klagandet!
Till top