meen så ovanligt!

Allmänt / Permalink / 0
Anita är trött idag. Det är ju inte varje dag. Eller? Magnus har övergett mig. Han är i Gällö och har jour till måndag kväll. Sen jobbar han ju från 22 på måndag kväll så han kommer inte hem förns på tisdag.. Gör väll kanske inte så mycket eftersom jag jobbar hela helgen och på måndag kväll.

L to the E to the D-I-G

Allmänt / Permalink / 0
Efter 16 dagars jobb, både i Fåker och på travet, så har jag gjort mig förtjänt av en ledig dag imorgon! Jag ska för det första vakna av att min fina karl kommer hem vid halv sju imorgon bitti. Sen ska jag somna om i en massa timmar till och sedan vakna upp bredvid min fina karl. Medans han sover en stund till ska jag dona i klädkammaren och få upp alla mina kläder på sin plats, sätta upp lite hyllor och tavlor och ta en skön promenad med Nero. Idag har jag varit sjukligt äckligt trött. Ingen tar mig seriöst när jag säger att jag är onaturligt trött. Förutom Magnus och Petra. Petra köper enaxin och järntabletter i hopp om att jag ska bli lite piggare, söt hon! (Plus att jag fick en klänning, galgar och julkortspyssel av henne igår och ett skal till min nokia idag. Kan inte förstå vad jag har gjort för att bli så uppvaktad?!) De andra är bara spydiga och säger: "Och Kyäni som är såå braaaa?" Får aldrig något svar ifrån HC på mina blodprover heller. Måste kanske ringa dom och fråga vad dom håller på med? Nogtjatat. Här ska sovas!

Det här är så bra!

Allmänt / Permalink / 0
Numer kommer jag hem med ett leende på läpparna. Jag till och med längtar hem! Vi har redan kommit en bra bit på vägen. Det är bara gäst/scraprummet som ska fixas till plus lite smågrejer som tavlor och sånt. I fredags när jag jobbade på travet så hade mamma varit här hela dagen och packat upp alla kartongerna. Och igår hade hon, Petra och Magnus fixat i ordning och hett sakerna på sina ställen. Helt underbart bra hjälp! :) Igår ställde vi till med middag och kalasä. Riktigt trevligt! Senare på kvällen åkte vi in på g3 och brände lite pengar :p Kom hem vid fyra inatt, lagomt trött! Somnade som en klubbad säl och sov till halv två idag! Kvällen har spenderats på jobbet och nu ska jag mysa ner mig med katta å hunn och möta John Blund. Naatt!
Till top