klart och betalt,

/ Permalink / 1
Flytten gick faktiskt väldigt bra. Alla mina grejer var flyttade på fredagen, Fredrik och Anna kom och hämtade en sista gång på lördag morgon. Har fått till det hyfsat också. När jag har varit iväg på viktväktarna ikväll så ska jag ta och storstäda innan Lipstick Jungle. Det blev nog en hel del ölspill efter lördagen, men det är sånt man får ta!
Följ min och Åsas blogg http://metrobloggen.se/viktibloggen :)

det här gör jag aldrig om,

/ Permalink / 2
Fy fan för att flytta säger jag bara!
Började packa igår kväll, tänkte ta det metodiskt och försöka få nån organisering på grejerna. Men fan heller, det ser ut som ett bombhål hemma i lägenheten just nu. Grejer överallt, fy tusan. Har iaf fått ner alla köksgrejer i kartonger, sket i nån organisering och tryckte ner allt istället.  Så köket är så gott som tomt.
Idag har jag packat ner alla kläder, grejerna i sovrummet, klädkammaren och i badrummet. Har även skruvat ner de hyllor och krokar som fanns.
Mne än är det myycket kvar. Jag måste ta ner gardinerna och skruva ner fästena till gardinstängerna, städa kylskåpet, badrummet, under diskbänken och alla golv. Usch. Sen är det sånt som man inte kan packa ner också, typ Bettys mat och vattenskål, blommorna, fruktskålen, tandkrämen och tandborsten, etc. Ja, ni fattar nog.
Och fy fan vilket stök det kommer bli imorgon eftersom att vi bara har min bil att packa i tills Fredrik slutar jobba. Det kommer bli ett antal vänder fam och tillbaka till Brunflo/Tandsbyn. Och jag vill ha allt färdigt imorgon. Men Anna snackar om att vi ska flytta dom stora möblerna på lördag för att Fredrik säkert är trött när han slutar jobbet. Gaaah. Och om vi bara ska ha min bil och släpvagn och flytta mina och deras möbler, då blir det problem, stök och trångt. Usch.
Jag tänker aldrig mer flytta. Jag blir bosatt i Tandsbyn i hela mitt liv.

redan onsdag?

/ Permalink / 1
oh herregud, redan onsdag! Ikväll måste jag packa ner alla grejer. Imorgon kommer jag inte ha nån tid till det eftersom jag jobbar 13-22 då. Och på fredag tänkte vi påbörja flyttningen så tidigt som möjligt så man blir klar nån gång. Så allt måste ner i små och stora kartonger idag. Hur ska jag hinna med detta? Greys börjar ju för tusan ikväll också, och jag måste hinna träna också. Vi får slå två flugor i en smäll och träna samtidigt som jag tittar på Greys. Och packa innan och efter det.


Grattis Sandra för faaaan till körkortet!!!!!!
Detta trodde vi aldrig skulle hända :p
Till top