HEJ HEJ!

Allmänt / Permalink / 0

Kommer ni ihåg mig? Anita heter jag och har inte haft tillgång till internet på typ år och dar! Men nu har svärmor datorn här, så då passar jag på :p

Hm, det var så längesen jag uppdaterade så det borde ju ha hänt tuuusen saker. Eller hur? Men jag kan bara komma på småsaker som är ointressanta. Nåväl, ni får höra i alla fall!

Nu i måndags började jag mitt sommarvikariat på Kronvägen. Vet ni hur skönt det är att kunna gå till jobbet?! Huu skööönt som helst! Och det är bra, för mig bil är trasig. Eller trasig och trasig, avgasröret låter inåthelvetets styggt så jag vill inte ens köra den! Men Magnus har lovat att fixa det :)
Telefonen min har jag lämnat in på service förra tisdagen. Allt var typ fel på den. Jag hoppas verkligen att den funkar som den ska när jag får tillbaka den! Känner mig helt utom civilisationen när jag inte kan gå in på Facebook på mobilen när jag har en stund över :P I-landsproblem? Just nu har jag en Nokia från 30-talet. Funkar i krig.
Och Magnus tog ju och köpte sig en båt. Den står fortfarande här utanför staketet. Något i motorn var tydligen trasigt, så sjösättning är ej möjligt ännu.
Midsommarafton på fredag alltså. Jag ska då ägna mig åt bingo! :D Va fasen, jag jobbar ändå helgen så det spelar ingen roll. Jag partade för hela slanten i helgen ;D Asroligt hade jag, Magnus och Petra på Sågfesten. Jag sjöng "Dagny" med bandet och drack Breezers tills det sipprade ut genom öronen. Men som sagt, mycket roligt!

Och vet ni? Om typ 1,5 månad börjar jag plugga :O Omg. Hur ska detta gå? BRA! :D
Och vet ni en till sak? Jag ska åka och titta på valp ikväll!!!! :D :D Leveransklar i slutet av juli, jag kommer inte kunna bärga mig!

Orkar inte skriva mer, är för ovan att sitta i den här positionen. Ska plantera lite blommor innan Sandra kommer som ska följa med mig :)

härliga minisemester!

Allmänt / Permalink / 1

Nu har vi kommit hem från Hallstahammar. Och vi har haft det hur bra som helst! Otroligt fint väder, igår hade vi 30 grader i skuggan! Ville som inte åka hem, men plikten kallar ju. Magnus ville hem till sin båt, såklart. Har var iväg och hämtade den i onsdags. En sån man kan sova i och sola frampå :) Det blir fint i sommar det!
En kort resumé av helgen:
Torsdag: Kom ner vid 19-tiden. Tog en promenad runt i byn och visade på Magnus Strömsholmskanalen och slussarna. Såg två döda ormbebisar, stackars små :( Chillade på altanen i värmen och åt mat på Lustigkullagrillen.
Fredag: Åkte mot Västerås vid halv elva-tiden. Började på Hjertmans så Magnus fick köpa massa båtgrejer. Vidare till Nisses för plåtter-köp och lunchfika. Sedan fick det bli Sveriges största IKEA innan vi åkte hemåt igen. Mamma skjutsade ner mig, Magnus, Petra och David till farfar. Vi åt middag på en närliggande restaurang och sen gick vi hem till farfar där han dukade upp med vin, whiskey, vodka och öl. Jag sörplade på ett halvt glas vin hela kvällen. Vissa andra nöjde sig inte med det lilla. Jag nämner inga namn, men någon blev bra på tura. Promenerade hem de få kilometrarna vid midnatt, vilka tog oss en och en halvtimme eftersom vissa skulle babbla med alla vi mötte. Men vad gör väll det? Roligt hade vi :) Kom hem halv två och somnade som en stock.
Lördag: Klev upp 8.30. (Varför sova bort hela semestern för?) Magnus trynade lite längre ;) Vid elvatiden var vi på väg ner på samhället för att gå på bakluckeloppis. Jag hittade en fin döskallering som jag slog till på! Stoppade på Lustigkullagrillen och åt en mjukglass. Chillade en stund på altanen innan jag, Magnus och David åkte mot Västerås igen för att gå på City Gross. Jag och Magnus hade lovat att vi skulle bjuda på middag. Helstekt fläskfilé och klyftpotatis blev det. Inte alls så märkvärdigt, men ack så gott och uppskattat! Efter det tog vi ner hundarna till kanalen för att Doris skulle få duschdamp. Haha! Sen tog vi en till sväng till Västerås för att gå på marinan och titta på alla fina båtar.
Söndag: Sov så länge som till halv tio. Klev upp, åt frukost, packade ihop våra grejer och åkte hemåt. Lämnade Västerås kl. 11 (efter ytterligare en tripp på Hjertmans) och var hemma igen kl. 17. Snabbt och bra! 

En helt underbar helg har det varit, synd att den var så kort.. Men vi är ju faktiskt lediga imorgon också, både jag och Magnus, så ikväll åker vi till Grimnäs för middag och nån stänkare.
 
Till top