there must be a reason why I love you like I do,

/ Permalink / 1
igår blev det fest hos Tomas med goda vänner. Trevligt!
Älskling fick stanna hemma efter att ha åkt på kräksjukan. Stackarn. Men om han är så dum att han kommer till mig när jag ligger och är sjuk så får han faktiskt skylla sig lite själv :p
Kräksjukna går på jobbet också. Igår var 14 stycken ur personalen sjuk. Jag skulle egentligen haft ledig helg, men tog på mig extra fredag och söndag.

Nu ska jag upp till grannen på ljusparty. Sen hem och sova. Delad tur imorgon :/

give a little bit of your love to me,

/ Permalink / 0
Efter några dagars fattigdom så trillade lönespecen ner i postlådan idag. Det är värt att leva fattigt ett tag, om man får vara kung för en dag :p Haha. Jaa, för fattigt lär det nog blir mestadelen av den här månaden också. Julpynt måste inhandlas och julklappar. Men jag har gjort en budget, och den säger att jag kommer att göra av med 7800:- de här månaden. Men det vet både du och jag, att det kommer bli betydligt mer.

Har legat i magsjuka ett par dagar också. Jag hade glömt bort hur otroligt jobbigt det är att vara sjuk. Har inte haft magsjuka på minst 10 år. Men jag bättrade snabbt på mig och imorgon blir det jobb igen. Har missat 3 arbetsdagar nu på grund av sjukdom, och det kommer väll märkas på nästan lön. Jaja, man får ta det som det kommer! Jag får försöka spara, hålla i slantarna vettu! Om jag lever lika sparsamt som jag har gjort den senaste veckan så kommer jag ha många tusenlappar kvar tills nästa löneutbetalning :p

På fredag blir det julkortsgöra, julpyntning, bakning, starkglögg och sen kanske news. Känns fjantigt att först vara borta från jobbet söndag, måndag, tisdag och onsdag. Jobba torsdagen och sen vara ledig fredag, lördag, söndag. Frågar någon om jag vill jobba fredag och söndag så säger jag faktiskt ja. Jag behöver pengarna.

Vad finns det mer att tillägga?
Jo, om det är nån som kan utlova en helkroppsmassage så att all värk i kroppen försvinner; hör av dig.
Till top