long time, no see

/ Permalink / 0

Snabb resumé av min braiga helg:

Fredag: från morgonen feber. Magnus kom hem framåt eftermiddagen. Åkte in till stan. Åt thailändskt på Tawikoon, köpte nya morgonrockar och ett nytt Wii-spel. Åkte hem och provade spelet och gjorde en tidig kväll (22.00).

Lördag: Sovmorgon, mysfrukost. Fika hos svärmor. Ännu en sväng in mot stan och handlade sushi, räkor, ost&kex och grönsaker och dipp. Fick besök av Doffe på kvällen. Mumsade ost&kex, grönsaker och dipp, räkor, tog ett glas vin till det och tittade på en knepig film.

Söndag: Upp halv nio. Hämtade upp Doffe i Gällö och svärmor i Bräcke och fortsatte mot Sundsvall. Fyndade jättebraiga grejer för jättebraiga priser på Birsta. Åt lunch på Ikea och tog en svängom därinne. Blev några tvättsäckar, handdukar och (självklart) värmeljus rikare. Styrde hemåt vid sextiden. Skjutsade in Doffe till stan och åt på Eastern. Sen hem och slängde oss i sängen.

Och nu är helgen slut. Jäkla skit också. Jag gillar mina lediga helger då även Magnus är ledig från jour och snöröjning och allt vad det heter.
Ikväll är det dags för jobb igen, men det ska väll gå bra!

pms.com

/ Permalink / 0


Uuuugghhaaa! Jag går och lägger mig snart. Jag är så sjukt jävla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och ändå gick jag och la mig bara några minuter efter tio igår! Usch! Klockan är halv fyra. Är det okej att lägga sig då? Det känns ju ganska värdelöst det också.
Och det värsta med sånna här dagar är att jag inte kan kontrollera vad jag stoppar i käftjävlen. Ska det vara så svårt att motstå choklad eller en semla bara för att kroppen skriker efter det? Jävla helvete. Det blir viktuppgång den här veckan, garanterat. Inte nog med att dagen idag är åt helvetet. På lördag är vi bjudna på middag och kalas. Och det bådar ju gott?! Bläää. Jag får ta igen det nästa vecka. Då ska jag äta 5 kalorier om dagen, max.

Maaaagnuuuuus kom hem för faaaaasiiiken! Du är så duktig på att handskas med mina pms-monster. Kom hem! Om jag ber snällt då? Snääällaa heeesteeen??

sällskap är bra

/ Permalink / 0

Jag tog och tjatade hit Sandra och Petra. Packade ner kaffe, varma koppen, pinnbrödsdeg och ved och kilade ner på isen en stund innan det blev alldeles för kallt. Hur kunde det bli så här kallt helt plötsligt? :o

Jag har tagit mig min andra promenad för dagen och funderar nu på om jag ska bada eller sova efter "Halv åtta hos mig" ? Galet trött är jag, men också galet sugen på att mysa ner mig bland bubblorna. Det får bli en senare fråga helt enkelt! :)
Till top