1-0 till mig

/ Permalink / 0
Döm av min förvåning när vågen imorse visade -0,6kg trots allt. Det går trögt nu, men i juni kör jag en rivstart igen! 
Sprang 8,7km imorse. Med typ 25 kg extra att dra på i form av ett barn och en vagn. Blev ett rejält träningspass! Imorgon är Magnus ledig så tänkte köra samma runda, fast utan vagn, borde gå lite snabbare då :p 

Det händer grejer på torpet!

Till målvikten / Permalink / 0
I lördags blev stommen till altanen klar. Sen stannade bygget av söndag och måndag på grund av vädret. Men idag satte Magnus och Jimmy igång igen med att lägga trallen. Och det är det som tar tid. Det ska mätas, kapas, skruvas, skarvas. Men en efter en kommer brädorna på plats! Det vore väll tusan om det inte skulle vara färdigt tills på lördag då det är dags för inflyttningsfest. 

Imorgon är det vägdag igen. Väger mig varannan vecka numer. Men jag tror faktiskt inte på något minus. Snarare ett plus. Hade en väldigt dålig helg. Och den här gången skyller jag faktiskt på lingonveckan. Jag var så irriterad och arg i söndags, men aaaallt kändes så mycket bättre när jag kom ut från Shell med tre kexchoklad och "tre för 20:-". Nu åt jag inte upp alla dom just då, och jag delade faktiskt med mig till Magnus och Jimmy. Men det som blev kvar slank ner igår. Plus lite till....... Känner inte igen mig själv när det kommer sånna där dagar. Jag vet vad det gör med mig "en sekund i munnen, en evighet på kroppen", och jag vet ångesten och hur besviken jag blir på mig själv för att jag fallit dit. Idag vaknade jag med samma kämparglöd som jag känner igen mig själv i. Firade med en promenad på 8,7 km när vi lämnat Elsa på dagis. Men som sagt, vägningen imorgon kommer inte att vara den bästa. Men juni. Då jäklar ska jag utmana mig själv riktigt! 

Helgen,

/ Permalink / 0
Finväder i fredags fram till kvällen. Grabbarna började riva den befintliga bron på baksidan och insynsskyddet till uteplatsen. 
Lördag. Vaknade upp till mulet väder. Åkte på kosläpp hos Jocke och Camilla och drack 11-kaffe. Trodde inte det skulle bli något verandabygge under dagen då ölen härjade fritt bland byggarbetarna på fredagskvällen. Magnus var lugn, men andra blev lite sliriga ;) Så döm av min förvåning när de är i full gång när vi kommer tillbaka från Åsan! Hela stommen och stolparna är klara. Bara trallen, trappan och räckena kvar :) Idag blev det dock inget bygge då regnet har öst ner hela dagen. Så vi tog en Jula-söndag istället för Ö&B-söndag och inhandlade lite förnödenheter. När vi kom hem tog Magnus och dammsög och skurade alla golv, både uppe och nere. Sen satte han upp skrivbordsskivan och hyllan i mitt hobbyrum så nu ska det organiseras och donas där inne! Ingen är lyckligare än jag över att få ett eget hobbyrum! :) 
Imorgon är det tillbaka till vardagen i några dagar innan det är dags för röd dag igen. Elsa ska på dagis kl 09 och jag och Elton ska ta en långprommis. Hoooppas att det kan få vara uppehåll mellan 09.15-10.45 så jag slipper regnet medans jag är ute och går! Men enligt smhi såg det inte lovande ut.. Före:

Trist väder..

ElsaLotta passade på att dra ut lite toapapper medans jag bytte blöja på Elton på Jula.


Till top