nån gång,

/ Permalink / 0
ska jag försöka orka ta tag i bloggdesignen. Men för att man ska bli nöjd så måste man sitta en stund och fixa och trixa, och tid, det är nånting jag har klent av känns det som. Men det kommer, det kommer. Kanske när jag köper mig en egen dator? jaa, det kommer iaf :p

Jaa, iaf, flytten blir nog av lite tidigare än beräknat. Jag gruvar mig för att bogsera alla grejer ut och upp för alla trappor, det är därför som det blir lite tidigare. Jag vill ha det ut vägen.
Det blir lite trixigt att jag ska flytta ut samtidigt som dom flyttar in, och att jag flyttar in samtidigt som dom flyttar ut. Men det går nog :)

Jag var en sån som föddes tomhänt,
grävde efter guld.
Och viskar jag ditt namn så ser jag jämt,
en ängel i mitt rum.

en gång tandsbybo,

/ Permalink / 0
alltid tandsbybo.
Var och tittade på lägenheten i torsdags, och dom tittade på min igår. Nu är det bara kontraktena som ska skrivas och sen runt den 20:e blir jag tandsbybo på nytt :) Det kommer bli bra, jag känner det på mig.

Nånting som är långt ifrån bra är min jävla äckliga galla! Den har jävlats i flera dagar nu, och jag blir inte annat än less! Ringde till kirurgmottagningen igår när den jävlades som värst och hade laddat upp värsta ilskan inom mig. Tänkte att nu jävlar ska jag skälla på dom och fråga vart faaan i helvetet min operation är som jag har väntat på i typ ett år! Ringer, och såklart så har dom bara telefontid mellan 9-11 på vardagar. Sug min runkballe.

Och lönerna ska jag ringa till på många också. Har fått betalt för 20 timmar för lite, sug min runkballe igen. Det gäller att ha koll annars kan dom blåsa en på många tusenlappar. Och koll, det är nånting jag har gott utav :)

Näe, nu ska jag kräkas lite innan jag ska fara till tandsbyn och fortsätta min jobbdag. Känns som att det håller på att laddas upp inför ett rejält anfall. Hjälp mig någon?

anitaerikaqvist,

/ Permalink / 3
Igår var det löning, 21000 hade jag tjänat ihop, inte illa! Har jag 35% av dom kvar i slutet av månaden så får jag även 1000:- av Stefan :p
Öppnade ett sparkonto idag, och har börjat sparat i fonder och pensionsparat, är man vuxen så är man :)

Funderar på om jag ska flytta till Tandsbyn.
Det finns många saker som talar för och några emot:

+ Billigare lägenheter
+ mindre lägenheter
+ närmare till jobbet
+ närmare familj och vänner

- jobbigt att flytta och flyttstäda
- ingen uteplats, endast en liten balkong
- svårt att fixa skjuts till och från stan om man ska ut nån gång ( fast så ofta som jag är ute så kan jag nog stå ut med att det är lite trixigare att fixa skjuts? )

Lägenheten som jag bor i nu är finare än tvåorna i Tandsbyn. Fast man kan ju få till en längehet nästan hur man vill. Färg och tapeter kan göra mycket.
I Brunflo kan jag sitta ute båda på framsidan och baksidan, perfekt för grillkvällar. Om man ska grilla i Tandsbyn så måste man gå i trappor och ut på antingen framsidan eller baksidan.
Det är hur jobbigt som helst att flytta. Ser verkligen inte fram emot det och flyttstädningen i så fall. Usch. Och nu har man ju ännu mer grejer än när man flyttade in.
Jag får närmare till jobbet om jag flyttar till Tandsbyn. Närmare till mamma och pappa och närmare till Linda och Chatrine.
Lägenheterna är mindre vilket är bra eftersom jag inte fyller upp 64,5 kvm. Det ser rätt så andefattigt ut i min lägenhet i Brunflo.
Det är lättare att handla om man bor i Brunflo. Bara att åka upp på ICA om man ska ha några enstaka grejer, eller åka in till stan om man ska storhandla. Bor man i Tandsbyn blir det ju lite längre. Fast vad gör egentligen det? Det blir ju bara 2 mil längre, och det tjänar jag ju inte väldigt snabbt eftersom jag har två mil närmare till jobbet varje dag.
Gaah, jag vet inte alls. Vad tror ni?
Till top