Ullared

/ Permalink / 0
Andra kvällen i Ullared och vi har det bra! Shoppade idag så vi blev alldeles slut i benen och knoppen. 7800kr slutade kalaset på för min del. En maaaassa barnkläder och födelsedagspresenter till både Elsa och Elton :) Inte mycket kläder till mig faktiskt. Men jag är nöjd ändå :) Imorgon blir det en sväng till ifall vi har missat något ;)

semester

/ Permalink / 0
Så kom den till slut, min efterlängtade semester! Inte för att jag längtade bort från jobbet för jag ÄLSKAR mitt jobb och mina arbetskamrater och jag längtar till att träffa dom igen. Men jag har längtat till sommaren, heldagar med familjen, inga måsten och bara påta på här hemma. Grävningen av gården är färdig och första jordlasset är på. Vi behöver ett lass till och sen kan vi så gräs. Magnus har gjorde en ny grillplats med en betongring istället för den gjutna steneldstaden vi hade innan, och vi har flyttat platsen. En stenmur är på gång som avgränsning ut mot skogen, men det kommer ta tid att få dit alla stenar. På framsidan har vi börjat ta bort alla markplattor och flyttade dem till eldplatsen istället. Istället för plattorna kommer vi lägga grus där. Det händer grejer och det är så roligt! Jag planterar blommor för glatta livet och jag längtar tills om några år då allt har växt upp :)
Livet leker just nu och jag är så tacksam för allt och alla jag har runtom mig! ❤

märklig känsla,

/ Permalink / 0
Vet ni det märkligaste som hände imorse? Jag vakande PIGG! Jag kom på jobbet med energi och kände inte att jag behövde sova när jag slutade klockan 12. Det har inte hänt på evigheter! Kanske att jag får igen det dubbelt imorgon, men det var skönt den dagen det varade :) Imorgon ska jag till HC för nya blodprover och på torsdag ska jag till läkaren för att höra provsvaren. Jag känner mig ju inte sjuk, men jag är så otroligt less på den här tröttheten!


Idag har vi sagt farväl till Caiza. Så fruktansvärt sorgligt och orättvist! Lille Kian har mist sin mamma, 3 år gammal. Den personen som älskade honom mest på jorden. Helt ovetandes om vad som hänt egentligen. Det är så sorgligt och att se honom på bagravningen, springa runt i kyrkan och då och då stanna vid kistan och peka upp på bilden på hans mamma, det skar i hjärtat. Vila i frid, Caiza. Nu slipper du allt vad sjukdom heter ❤

Imorgon går barnen sista dagen på dagis på över 6 veckor. Vi ska ha SEMESTER! Jag jobbar fredagen också, men sen så! :)
I
I
Till top