Alltså hjälp!

/ Permalink / 0
Idag är det EN vecka kvar tills mina små troll börjar på dagis. Efter X antal incidenter här hemma idag, under några få minuter, så tänkte jag i mitt stilla sinne: "AAH vad skönt att dom ska börja på dagis snart!" Men när det lugnat ner sig så var den tanken långt borta igen.
Stoppa tiden. Nu.

ångest,

/ Permalink / 0
Den 6e oktober börjar inskolningen för Elsa och Elton på dagis. Den 14e oktober går jag min första Introdag på nya jobbet. Ja, jag begärde att bli omflyttad så jag ska jobba på "Byar" i Brunflo hädanefter. Det är blandade känslor. Jag ser lite fram emot att börja jobba igen, men att vara ifrån barnen och Magnus så mycket ser jag inte ett dugg fram emot! Nu börjar varannan-helg-jobbet igen..
Den här helgen jobbar Magnus både idag och imorgon. Bara att passa på när man har chans att tjäna lite extrapengar, för det får man aldrig för mycket av! ;D

älskade lilla bebis,

/ Permalink / 0
Igår hade vi ETTÅRSKALAS här hemma. Ja, jag kommer säga som alla andra småbarnsföräldrar: "VART FAN TAR TIDEN VÄGEN?!" Helt sjukt.
Det var full rulle hela dagen. Där vid 16 - tiden var det som tjockast, sen tunnade det ut men vi var inte själv en enda minut fram till klockan 21 :p Tack till alla som kom och som kommer att komma idag! :)
Jag har bakat hela veckan. Jag älskar att göra massa olika kakor till någon fyller år. Jag gör gärna alldeles för många sorter och alldeles för många av varje sort :p Till det här kalaset blev det 10 sorter, både hårda och mjuka. Och det finns mycket över! Men det är bra att hitta igen i frysen när man får oväntat kaffebesök :)

Jag och Elton har ätit frukost här hemma. Elsa sover och Magnus jobbar. Så fort Elsa vaknar ska vi skynda oss att göra oss i ordning för idag ska vi på Matmässan på torget. Perfekt att det är unnardag ;)
Till top