God Jul

/ Permalink / 0
Julafton är nu till ända och jag är mer än nöjd, och trött! Jobbade 7-10, fixade och donade fram till klockan 14 då gästerna började trilla in. Sen har det gått i ett fram tills nu. Barnen har fått jättefina och bra klappar. En stooor hög låg det vid granen, nästan ett hav, med klappar. Elton är väll lite för liten fortfarande för att förstå, men Elsa öppnade sina med glädje och entusiasm. Så himla glad i hjärtat man blir av glada och nöjda barn! Elton slocknade i sin säng runt 20 - tiden och Elsa somnade i soffan.
Jag ska jobba imorgon igen så det är dags att sova nu.Men herreminje vad skönt att det är ett nytt år snart så man får ta nya tag vad gäller hälsan och vikten. Har ätit helt fel i några veckor nu så jag vågar inte ens väga mig... Motivationen har inte riktigt infunnit sig igen. Så jäkla tradigt! Ingen målvikt blev det det här året heller! Men ett nytt år kommer lastat med massor av motivation och målmedvetenhet! Eller..?

Helg!

/ Permalink / 0
Ledig helg står för vår dörr. Idag slutade jag 12 och åt sen gröt och stut med mina arbetskamrater och fick våran julklapp från kommunen. Alltså, jag är så jävla GLAD att jag bad om att bli omplacerad och hamnade i den här gruppen! Jag trivs så himla bra!!
Idag åt vi middag på Bastu och väl hemma framåt kvällskvisten försökte jag mig på att baka rullrån igen. Igår gick det hur bra som helst, men dom smakade inte alls bra. Idag gjorde jag på ett annat recept och det gick skitdåligt, men de smakade desto bättre. Typ 6-7 stycken hamnade på köksbänken och i slasken..
Sen har vi slagit in lite julklappar och jag som skulle göra tidig kväll ligger nu och skriver blogg klockan 20 över tolv....
Imorgon ska jag och Skrotan ha egentid tillsammans. Vi ska åka på Storsjöbadet bara vi två! :) Det ska bli himla mysigt att bara få rå om henne i några timmar ❤

Hej!

/ Permalink / 0
Ganska exakt en månad sen jag skrev blogg nu. Jag förstår att alla har saknat mig!
Vardagen rullar på. Dagarna går så fort att de går in i varandra och snart är det jul igen! Jag jobbar hela julveckan, dock bara 7-10 på julafton. Det är ju lite mysigt att jobba julen och klockan 10 har ju knappt familjen vaknat, så det gör inget att jag jobbar då :)
Julfirandet blir hemma hos oss det här året och det kommer bli fullt hus!! Mamma, pappa, David, Petra, Sandra, Kicken, Alma, Astrid, svärmor, svärfar, (kanske Rasmus och Jonathan), Marcus, Sandra och Hans. Håhåjaja! Nog för att vi har ett stort hus, men sånna här gånger önskar man att man hade ännu större! :D Men finns det hjärterum så finns det stjärterum!
Dags att slå igen ögonen nu. Jag har jobbat ikväll och jobbar 7-17 imorgon.
Till top