Hejdå helgen,

/ Permalink / 0

Jahapp! Ännu en helg till ända. Och vad har vi gjort denna helg då?
Inte många knop i alla fall. Helgerna går så förbenade fort så man hinner knappt säga fredag förrän det är söndag!
Bara att invänta nästa fredag nu då..

Nästa onsdag åker jag, Elsa, Sandra och Alma till mormor. Mamma och Petra åker redan nu på lördag och stannar i flera veckor. Vi blir där från den 10-15. Kan ju inte lämna kaeran utan uppsikt så mycket längre än så ;)
Inte nog med hjärntumören som dom tog bort. Näe, då fick hon ont i magen och upptäckte att hon hade en läckande tunntarm också så dom fick operera det akut igår natt.
Så nu förtjänar hon en massa upp-passning (tänkte skriva det som ett ord. Men prova själv och se hur weird det ser ut) när vi kommer ner. Det blir väldigt tjejigt i alla fall, i fyra generationer! :)

Ikväll fick jag sällskap på prommisen av Helena som har blivit våra grannar. Trevligt!
Såg även på Endomondo att jag har gått 0,006 gånger runt jorden sen jag började använda den appen. Så nu har jag utmanat Petra på "försten runt jorden"! Kommer nog ta ett tag med tanke på att jag bara gått 14 mil den här månaden :p Men peppad nu att gå mer och längre! :)

En bra dag,

/ Permalink / 0

Morgonprommis, frukost, stan, lunch på Krikelin med svärmor, handlade kläder till Elsa, skjutsade Petra till jobbet, stan igen, handlade nytt vardagsrumsbord och lite annat smått och gott. Fixade hemma, tände massa ljus, åt middag, kvällsprommis och nu sängen.
Och tänka sig. Efter att ha bott här i snart ett år så har vi till och med fått upp ett duschdraperi! Halleluja!

Imorgon är det unnardag. Joråsåatte! Vilken tur att Sabina ska ha födelsedagsfika just imorgon då! :D
Det går fortfarande hur bra som helst med maten. Äter i-n-g-e-n-t-i-n-g utöver det rekommenderade kaloriintaget. I söndags åt jag e-n kaka hemma hos svärfar och Tina, men den var istället för frukosten. Annars håller jag mig till mina lördagar. Och jag känner mig duktig :)
Promenera försöker jag göra varje morgon och kväll. Minst 6 km om dagen. När Elsa har blivit större och alltid är nöjd att sitta i vagnen även då hon är vaken så kan jag utöka lite :) Det är faktiskt svårt att passa in promenaderna nu med hennes sovstunder, men vi har fått in lite rutin på det :)

Magnus ligger däckad här bredvid mig nu. För att vända på dygnet, och inte sova bort hela helgen, så klev han upp strax i tolv idag. Så han var lite trött nu ikväll :) Ska sova jag med, natti!

Theta, theta, we are from Theta!

/ Permalink / 0

Såg en sjukt bra film nu ikväll med Petra . Stomp The Yard, rekommenderas!

Babysimmet gick bra. Elsan älskar ju att bada! Och bajsa i handduken när hon sitter i babyskyddet. Tydligen.

Var in till Alma efter det. Förhoppningsvis får dom komma hem imorgon då hon ska få sista antibiotikadosen. Lillpruppan måste ju få se vart hon bor!

Till top