Mysmiddag,

/ Permalink / 0

Idag hade Magnus bestämt att vi skulle leja momman som barnvakt och vi skulle iväg och äta middag på tu man hand och sen vinna storkovan på bingon. Och visst fick vi en middag på tu man hand! I form av en stresspizza i bilen på Vitgården innan bingon började. Ingen Chili denna gång heller. (Precis som förra gången vi skulle äta mysmiddag och hamnade på Sibylla. Vi är lite dåliga på planering om man säger så.) Och ingen storkova blev det på bingon heller. Hade vi egentligen väntat oss något annat?
Elsa sov gott när vi kom hem, dock vaknade hon när vi kom hem av en smäll i dörren och har varit lite tjurig sen dess. Nu verkar hon i alla fall ha somnat om. Inte konstigt hon sover dåligt i denna värme som är i sovrummet trots att golvfläkten går.
Jag ska försöka sova jag också för imorgon förmiddag ska jag avverka ett jobbpass! Sen har vi hela dagen tillsammans, lilla familjen våran :)

(Ber om ursäkt för tråkiga inlägg utan bilder. Men blogg.se vill tydligen inte ha nöjda bloggare för dom fixar ju aldrig appen!)

Älskar vädret!

/ Permalink / 0

Även fast det är så varmt att minsta rörelse gör en dyblöt av svett, så kan jag inte annat än älska vädret! Och jag hoppas, hoppas att resten av sommaren får vara så här bra, så vi inte har fått vår sommar nu redan.
Jag, Elsa och Nero har precis tagit en promenad upp på Ica för att inhandla det sista till dagens middag. Idag blir det en mumsig pasta- och skinksallad. Elsa sover första luren i vagnen nu och jag ska passa på att måla om naglarna och vila fogarna lite. Nu börjar dom kännas rejält efter ansträngning. Men man ska väll inte klaga :)

Stor sessa,

/ Permalink / 0

Halv elva knatade vi upp på Öppna förskolan och har nu nästan precis kommit därifrån. Idag har vi varit ute hela dagen med alla barnen och njutit av vädret. Jag vet inte vad det är för speciellt med den här sommaren, men jag tror aldrig att jag längtat till sommaren så mycket som i år. När jag är ute ser jag verkligen hur otroligt fint det är med alla färger och löv, och jag känner alla lukter på ett sätt som jag aldrig reflekterat över förut. Kanske att vintern var ovanligt lång i år? Jag är verkligen en sommarmänniska. Jag älskar sol och värme! Vintrarna kan för min del skippad helt och hållet!

I alla fall så var vi på tiomånaderskontroll idag också. 9830 gram och 72 cm lång. Trodde hon skulle ligga över tio kilo, kanske till ettårskontrollen!

Nu väntar vi in pappan så vi kan äta grillat kött och hemmagjord potatissallad, mjam mjam mjam!

Till top