farbror doktorn idag

/ Permalink / 0
I lördags skrev jag ju att Elton hade feber. Detta följdes av prickar som vi trodde var vattkoppor. Men på kvällen ändrade de karaktär och igår såg det förjäkligt ut. Har ringt HC nu och fått en tid 14.20. Förmodligen höstblåsor, men vill vara på den säkra sidan. Inatt har har legat och sparkat i sängen i frustration för att det gör ont och kliar.

duktig bloggerska

/ Permalink / 0
Tadaa! Andra inlägget på bara nån dag! Det börjar ta sig! ;) 
Jobbade 7-16.30 idag. Imorgon är jag ledig. Har valt själv att inte jobba hela helger på behovsschemat. Egentligen skulle jag kunna lägga ledigt varje helg, men helg-OBn ger ju lite pengar och sen är vi ett sånt bra jobbgäng som jobbar de här helgerna. 
Magnus är iväg och plogar på sågen så jag och barnen ska börja ta fram lite julgardiner och stjärnor :)
Elton har 38,8 i feber, men är hyfsat pigg ändå! 

slut på vilan,

/ Permalink / 0
Gaah. Hade världens hosta i typ 3 veckor som jag inte tränade på. Sen fortsatte vilan i typ 2 veckor. Så på fem veckor har jag inte tränat och det är INTE bra. 
Drog med mig barnen idag. I min fantasi skulle de sitta som små ljus och titta på film medans jag gjorde mitt. Det höll i typ 3 minuter innan de också skulle träna, leka med pilatesbollarna och köra roddmaskinen. Tur det inte var mycket folk där. Förstår att andra blir less när de försöker prestera. Jaja, nu har vi ju lärt oss att man inte ska ta med barnen på gymmet. Jag bröt i alla fall uppehållet så nu är det bara att köra på! :)

Ska även prova att köra sockerfritt fram till jul. Hur nu det ska gå till på fredag- och lördagskvällarna då det alltid står lösgodis på vårt vardagsrumsbord. Har sagt stopp för kakor, bullar, tårta, mjukbröd, glass, godis... Rent socker alltså. Måste få nån bukt på den här jäkla vikten nån gång...
Till top