Jackpot,

/ Permalink / 0

Efter gårdagens läggning så gör jag idag 'high five' med mig själv. Ikväll behövde jag inte ens gå in till Elsa någon extragång utan hon gnällde bara en liten stund och la sig sedan för att sova. Det gillar mamman som slipper springa massa gånger upp och ner för trappan med sin onda kropp.

Imorse hade jag ställt klockan på 8.00 för att återigen åka in med bilen till Berners. Snälla storasyster kom sen och hämtade mig och Elsa där. Tur var väll det för annars vet jag inte hur jag skulle ha fördrivit tiden. De sa att de skulle vara klara vid 13-14 och att de skulle ringa när den var färdig. Klockan blev ett... och två... och tre... och fyra. Vid fyra tänkte vi att dom måste ju stänga snart så bilen må ju ta och vara färdig. Så vi åkte in mot stan. 16.27 kom vi dit, 16.30 stängde dom. Och jo, bilen var färdig men ingen hade ringt. Han som tog emot mig visste inte ens vad dom gjort med bilen men antog att de bytt det som skulle bytas. Ja just! Hade vi kommit tre minuter senare hade vi inte fått tag i bilen idag. Magnus får ringa dit imorgon och höra så att allt är gjort och fråga varför dom inte ringde!

Sen får det gärna ta och bli helg nu så vi får umgås lite med pappan i familjen. Igår träffade vi inte honom någonting eftersom vi var på Jamtli medans bilen var på verkstad, och idag träffade vi honom i tre minuter innan han for iväg på jobbet. Nu måste Magnus-förrådet fyllas upp!

Tjurigare unge,

/ Permalink / 0

La Elsa strax före nio i tron om att det skulle bli en "piece of a cake". Håhåjajaaa, hon har inte somnat än! Eller hon somnade vid tjugo över nio, sen jag mitt smarthuvud tyckte hon låg så konsigt så jag skulle rätta till henne. Dummaste jag gjort! Hon vaknade såklart och nu vill hon inte alls sova! Varför sover man inte bara när man är trött? Typ som jag är nu. Hade gladeligen bara somnat, rakt upp och ner! Vi ska ju upp tidigt imorgon och lämna in den där rackarns bilen. Sov nu unge, soooooov!

Jamtli again,

/ Permalink / 1

Idag hade vi tid på Berners för att byta ut en stötdämpare på Volvon och fixa ett klickande ljud i dörren när man öppnar och stänger. Tisdagar är ju också gå-gratis-på-Jamtli-med-öppna-förskolan-dagar, så det var ju alldeles perfekt! Dock hade de fått fel delar, så det enda de kunde göra idag var att fixa dörren. Ny tid imorgon förmiddag, men vad ska jag hitta på under tiden då då? Långt in till stan ju! Alldeles för långt för mina stackars fogar. Får hitta på något bra.
Skitväder blev det nu ikväll. Tänkte ta en hemmakväll med städning, men det finns ju knappt nått att städa.. Kanske att vi gör kväll jättetidigt idag för Elsa har inte sovit sin eftermiddagslur än. Jag klagar inte över att göra kväll tidigt ;)

Till top