roligt!

/ Permalink / 4
Det är roligt att skriva en text när man är irriterad, och sen få medhåll :) Trodde inte att det var så många som tyckte som jag, men tydligen så hade jag fel :p

Dagen idag har bestått av jobb 7-17, sibyllasallad och planering av trädgården. Jag och mamma ska gräva en rabatt och sen i vår sätta massa blommor där. Vårt grönsaksland som inte används som något grönsaksland, utan mest som ogräsland / vild djungel, ska fräsas och sen i vår kommer det sättas en massa blommor även där! :) Det är ju så fint med blommor i trädgården!

För övrigt så värker min rygg så förbannat, men det kommer inte hindra mig från att ta en promenad även ikväll. Jag vaknade i morse och längtade till kvällen bara för att ta en promenad, med musik i öronen och bara vara för mig själv en stund. + att man bränner ett antal kalorier på samma gång. ( okej, det är väll mest därför jag tar dom här promenaderna, men det är jävligt härligt! ) :p


Jag är kär i min Daniel!

det stavas LOL,

/ Permalink / 21
Jag älskar att läsa andras bloggar. Kan sitta i timmar och "blogga runt" och läsa det ena intressanta efter det andra. Också kommer jag in på en blogg där hon har argumenterat för varför hon gillar Kissie mer än Blondinbella. Och personen i fråga hade fått massvis med kommentarer som "jag håller med dig" "hur fan kan du säga så" "fan vad du är avundsjuk" "blondinbella ääägeeer" bla bla bla. Men helt seriöst. Denna Kissie och denna Bella är två 17-åriga tjejer som har blivit kända genom, vad? Och folk orkar sitta och argumentera hejdlöst om vem av dom som är "bäst"? Kan helt klart från mitt hjärta säga att dessa två bloggare, är helt ointressanta. "hej jag är 17 år och har botox i min läppar. Titta vad snygg jag är *grimas* Jag är skitrik och kan köpa precis vad jag vill. Hej, titta jag är känd, den här bilden har någon "smygtagit på mig".
Eller " Hej, jag ser ut som en docka men bryr mig inte alls om vad jag stoppar i mig. Tjejer, ni är snygga stå på er ( men jag är snyggast, och populärast ) Killar tycker jag är görsnygg och det får ni läsa om på min blogg."
Helt seriöst. Vilka tror dom läser dessa bloggar regelbundet? Jo, unga, osäkra tjejer i alla former och storlekar som vill bli precis som dom. Försöker förgäves att efterlikna någon av dom med "dagens inköps-tips" eller "dagens outfit". Det är helt sjukt, och bella och alexandra ska föreställa många tjejers "förebilder"? Jag skulle bilja säga många tjejers dröm-kraschare. Jag tror inte att en "normal" tjej på 14 år, mår bra av att sitta och läsa dessa bloggar där det verkar som att världens mest naturliga grej är att killar trånar efter dom, att folk smygtar bilder, att en tandblekning på 4000:- inte ens märks i plånboken eller att en vanlig dag består av 7 intervjuer och en tv-inspelning. Konstigt att unga, osäkra tjejer formar en "kändis" med kraschade drömmar.

ge mig sömn,

/ Permalink / 0
imorse när jag vaknade var jag som en jävla zombie. Förstod ingenting. Ringer klockan? Vad ska jag göra nu? Jobba? Lyfte överkroppen från kudden. Mamma? Vad gör du här? "Är du vaken?" Mmmm.... Sen gick det upp för mig att det var ännu en jobbdag som snart skulle börja. Bara att pallra sig upp, även om det kändes som om jag skulle kunna sova i en vecka till. Jag har räknat ut, två dagar i förväg, att när månaden är slut så kommer jag ha jobbat 167,5 timmar i augusti. Inte illa, men det sliter på kroppen. Visst, man tänker "pengar, pengar, pengar, det är så roligt!" (Money, money, money, it's so funny) Men fan, man måste tänka lite längre. Inte kunna sova ut riktigt en endaste gång. Att vara ledig en dag hit och en dag dit, det gör inte skillnad. Jag märker själv att det nog har blivit lite mycket jobb under sommaren. Det tär på kropp och själ. Har just ingen lust till annat än att sova den tiden jag får ledigt. Aldrig orkar jag hitta på något roligt om kvällarna, jag är alldeles för trött. Men jag får stå ut, det blir inte lika mycket jobb framöver skulle jag tro, och jobba det vill jag ju. Så jag får ta vara på alla jobbdagar jag får nu och spara ihop till en lite sparkassa, i väntan på sämre tider. Och när de sämre tiderna kommer, och man inte får jobba lika mycket som nu, då kommer man vilja jobba lika mycket som man gör nu. Aja, det jag vill få fram är i alla fall att jag är trött och utsliten. Jag behöver semester.
Till top