Firar semestern!

Allmänt / Permalink / 0

Hur känns det att ha semester fram till augusti och vara hemma med en vacker liten sak som jag och Magnus har skapat, i typ ett år? Det kan jag svara på nästa år för NU ÄR DET FÄRDIGJOBBAT!! Blev beviljad semestern i helgen så efter att risgrynsgröten är färdigkokad ska jag åka upp på Ica och köpa tårtbottnar, grädde och jordgubbar och göra en tårta :) Vi firar en ny, bättre fas i mitt liv. Det är nu det vänder!

Film och kaffe,

Allmänt / Permalink / 0

Ja men huvva vilken slitsam dag jag hade på garaget idag! Skar upp en limpa, tittade på film, drack en kopp kaffe, surrade med pensionärerna och diskade några kaffekoppar. Bra byte jag gjorde där ;)
Chefen har inte ringt idag angående min semester i helgen. Ger mig fan på att hon glömt att skicka det vidare till bemanningen så jag inte har nån chans att få semestern beviljad. Det visar sig imorgon antar jag.

Har återigen försökt att ladda upp bilder här via mobilen, men det går inte! Vet inte vad det är för fel. Skulle ju vara roligt med en liten färgklutt ibland istället för bara ordbajseri. Men nu får ni ta det som det är!

Ledig imorgon. Förmodligen ska jag, Magnus och Nero på gårdshundsträff och promenera runt Lillsjön. Hur långt är det förresten? :o Hoppas inte att dom går så fort för då får jag damp. Och hoppas inte att det är så långt för då får jag ont.

Färdigjobbat redan?

Allmänt / Permalink / 0

Kanske jobbade jag min sista dag i Fåker idag redan. Har ju lite semesterdagar att plocka ut och jag pratade med chefen om jag inte kunde ta ut dom i pengar istället nu när jag är beviljad graviditetspenning from måndag. Men tydligen fick man inte göra så, så jag sökte semester fredag, lördag och söndag. Man vill ju som utnyttja dom dagarna lite också ;) Nu är det ju snart fredag så det är inte säkert att jag blir beviljad den, men dom skulle skicka förfrågan till bemanningen imorgon och se om det fanns några vikarier tillgängliga. Så kanske gjorde jag min sista dag idag, kanske har jag tre dagar kvar.
Imorgon ska jag vara på något som kallas för Mötesplatsen eller Garaget här i Brunflo, istället för en 7-17 tur på torsdag. Vet inte riktigt vad det är eller vad jag ska göra, men tydligen går pensionärer dit för att umgås. Kan ju vara roligt med lite omväxling :)
Sovmorgon får jag också, ska inte vara för förns kl 10 så kan ju sova ända till strax efter nio. Mycket bättre än 05.45! ;)

Blev bjuden på nybakta bullar hos Sandra nu på kvällskvisten. Inte alla dagar hon bakar så man må ju roffa åt sig när man har chansen! ;p Igår fick jag äppelpaj där också. Vet inte vad som tagit åt henne men hon får gärna fortsätta! :)

Nu ska jag och Nero sova. Fisan sviker oss nu när hon har sina bebisar. Vet inte hur många gånger hon har burit runt på dom där små stackarna. Några gånger hittade jag dom ju i garderoben innan jag flyttade lådan in dit. Men tydligen så dög det inte i alla fall för sen har jag hittat dom i soffan, i en kartong med mina gamla betyg och dagböcker i min "walk in closet", i Magnus byrålåda och nu sista gångerna har hon lagt dom på vardagsrumsmattan. Hur nu hon kan tycka att det är ett bra ställe?
Men nu igår flyttade jag hennes låda till under trappan nere, och där verkar det faktiskt vara okej. Hon har inte flyttat dom sen dess iaf :p Tokkatta!

Till top