Förbannad,

/ Permalink / 0
Jag är förbannad. På Idol. Och svenska folket. Först förra veckan när Jens åkte ut och nu när Kevin gick till final istället för Erik. Har egentligen inget emot Kevin. Han är ju söt och har charm. Men, han är ingen artist! Erik är ju hur duktig som helst! Men tror ändå att man kommer att få se mer av Erik än Kevin i framtiden.

Imorgon ska vi först på julmarknad och sen dop för Noel. Känns inte som att det var så längesen vi var i samma kyrka på dop för Liam. Det var ju i år! Och snart är det våran tur att planera dop igen. Dopklänningen är i storlek 68 och Elton börjar gå över på 62 nu :) Stora killen! 

Imorgon kväll börjar vi nog julpynta lite smått. Mysigt när det kommer in, skönt när det städas bort :p 

Farbror doktorn,

/ Permalink / 1
Orsaken till Eltons andningsljud är för att han har mjuka broskringar i luftrören. Inte alls ovanligt, helt ofarligt och det kommer att växa bort. Skönt att få bekräftat att det inte är något farligt! 
Lite roligt var vikten och längden idag: 5855 tung och 58,5 lång :) Storstädning,

/ Permalink / 0
Elsa hade något fläppryck i morse och bestämde sig för att vakna 08.10. Det har inte hänt sen... Det har nog aldrig hänt! Men men, bara att starta dagen då! Klockan tio hade jag redan städat hela övervåningen, satt på en tvättmaskin, gett barnen frukost och klätt dem. Klockan elva bestämde Elsa sig för att det var dags att sova igen. Hon brukar inte sova förrän två, halv tre annars. Så då tog jag och flidde nedervåningen också och satte på en till tvättmaskin. Petra kom mitt uppi allt också. Så nu är hela lägenheten dammsugen, skurad och dammtorkad 👍 Plus att jag gjorde pizzasoppa till middag. Kunde inte ha avslutat en städdag bättre! 
Kvällen spenderades med att handla lite, titta på Bonde söker fru, dejta crossen en sväng och lyxa till det med ostkaka till nattamat. 
Stackars Magnus fick åka till Gällö för att ploga precis när han lagt sig. Förmodar att han inte kommer hem före han börjar jobba 06 imorgon.. 

Imorgon ska jag ställa väckarn för då är det dags för Elton att träffa farbror doktorn inne på barnmottagningen. 

Till top