jag ger mig inte!

Allmänt / Permalink / 0
Just nu håller jag på att klurar på min uppfinning. Jag har ett problem innan jag kan börja gå vidare med den och det är hur jag ska få vätska (jag säger inte vilken vätska, men det har samma konsistens som vatten) att färdas uppåt i ett tunt plaströr som är 5mm tjockt och ca 35cm långt. Jag har nu provat att linda in bomull i tejp så att det blivit som ett plaströr, men det funkade inte! :( Nu provar jag med vanligt hushållspapper och hoppas!

tjocka släkten

Allmänt / Permalink / 1
 Jag har bakat citronkaka och vispat grädde till jordgubbarna. Kaffet är också färdigt. Nu är det bara gästerna som fattas. Mamma, Petra, mormor och morfar ska komma hit :) Haha, jag bor på olika ställen för varje gång mormor och morfar kommer hit :p

Och apropå att bo.. Vi fick låna till huset, men inte till handpenningen.. Så om vi ska ha huset så måste vi punga upp med ca. 84000:- kontant inom några veckor. Jävla skit! Hade man vetat för några år sen att man skulle köpa hus just nu så hade man ju börjat spara för längesen. Men för några år sen fanns det inte med i min planering att jag skulle köpa hus vid 22 års ålder tillsammans med min sambo. Så om någon har 84000:- till överst, hojta till!

semester?

Allmänt / Permalink / 0

Nej du! Jag får nöja mig med typ 10 dagars ledighet i mitten av augusti. Det är ju inte så pjåkigt det heller, men det hade ju varit bättre om Magnus också haft ledigt då..
Jaja, jag ska inte klaga. När mina kulor börjar rulla in så kan jag ta semester när jag helst vill ;)

Jag väntar på en kameraladdare via posten. Min hade tydligen kapsejsat, så jag hittade en på Blocket. Men killen som säljer den är inte världens snabbaste om jag säger så! Hur lågt tid kan det ta att lägga laddaren i ett paket, skriva min adress på det och lägga det på lådan? Tydligen närmare två veckor..
Jag vill ju ha lite bilder på Nero medans han fortfarande är valp. Världens bästa hund! <3

Och vet ni, vet ni, vet ni?! Jag och Magnus lämnade in en låneansökan i onsdags! :D Vi har hittat ett hus här i Gällö som vi jättegärna vill ha! Vi väntar besked antingen idag, eller imorgon :) HOPPAS!
Till top