Ikea,

/ Permalink / 4

Kanske dags att sluta dom blå. Imorgon kl. 08 går färden mot Ikea.

Jag och Petra har varit på gymmet nu ikväll, liksom igår. Har varit lite klent med det eftersom jag varit himla trött de första veckorna av graviditeten. Men nu börjar det ordna upp sig så nu ska vi ta tag i det här igen. Ett sexpack utanpå kulan siktar vi på ;)
Och jag vet inte om jag inbillar mig, men jag tycker ibland att jag känner det röra på sig inne i magen. Och idag fick jag för mig att jag kände en liten buff. Förmodligen bara inbillning eftersom vi bara går in i vecka 12 imorgon. Men så stor som jag är så kan man lätt tro att jag är i vecka 20!
Ska ringa BM i veckan och boka en tid så vi får lyssna på hjärtslagen en gång innan ultraljudet.
Vad tror ni, är det en lillasyster eller lillebror? :)

Födelsedagsbarn,

/ Permalink / 0

Imorgon har vi ett födelsedagsbarn i hushållet. Min Maggie blir 27 år. Det låter jättegammalt, men Maggie är inte jättegammal. Han är bara en liten pöjk! :)
Jag skulle baka en tårtbotten nu ikväll. Var och handlade på Willys först. Köpte mjöl, potatismjöl och ägg. Socker och bakpulver hade vi hemma. Trodde jag ja. Socker hade vi, men inget bakpulver. Så jag testade med bikarbonat istället. Blev inte bra för fem öre! Så den åkte i soporna. Får åka upp på affären imorgon bitti och köpa en tårtbotten.
Nu blir det inget väldans kalas imorgon just, eftersom Magnus åker iväg och jobbar vid halv tre. Men Sandra och Kicken skulle komma förbi mitt på dagen, så en tårta må man väll slänga ihop i alla fall.
Sen dröjer det inte speciellt länge förrän det är min tur att fylla år. Önskelistan ser likadan ut som julklappsönskelistan. Titta där!

Nöjd tjej,

/ Permalink / 0

Idag packade vi ihop lilla familjen och åkte in mot stan. Där mötte vi upp farmor i vinterparken och mysfikade kaffe och smörgås innan vi gick upp till henne och blev bjudna på middag.
Efter en heldag i stan åkte vi hemåt. Väl hemma bytte Magnus om till jobbkläderna och åkte mot Gällö för att skrapa is och modd. Jag och Elsa hoppade i badet och plaskade en bra stund innan vi landade i soffan. Jag mular morötter och dipp och Elsa mular telefonskal :p
Nu väntar vi på att klockan ska bli 22 så vi får gå och lägga oss. Får se när pappan i hushållet kommer hem igen. Om vi har tur hinner han komma hem innan vi lagt oss :)

Till top