Trerätters,

/ Permalink / 0

Näe, jag får hålla er på sträckbänken i några dagar till. Det vi skulle göra i stan blir på onsdag istället! (Förhoppningsvis.)

Vi har just ätit trerättersmiddag hos Sandra och Kicken och väntar nu spänt på att Bingolotto ska börja! :D

Klent,

/ Permalink / 0

Jaa, det är klent uppdaterat här i några dagar nu.
Idag är det nyårsafton säger dom. Vi har blivit pensionärer så vi ska spela Bingolotto ikväll. Och äta middag med Sandra och Christian. Och kanske ta något glas vin.
Men först blir det frukost här i hushållet och sen bär det av in mot stan. Vad vi ska göra där får ni veta sen! :)

Försöker slå rekord,

/ Permalink / 0

Men usch och fyyt vad jag har mulat i mig sötsaker och förbjudenheter nu i julveckan! Ångrar att jag tillåtit mig att "unna mig" nu fram till nyår.
Nu ikväll har jag mått så himla dåligt! Varit skakis och mått illa. Så började jag tänka om jag ätit något konstigt idag. Nääädå. Inget konstigt alls. Tunnbrödstutar till frukost. Choklad och kaffe till lunch, och tårta, en bulle och kaffe till middag. Inte konstigt att jag mår som en påse nötter.
Tror att mitt undermedvetna försöker slå något personligt ät-så-mycket-sliskslask-som-möjligt-under-en-hel-vecka-rekord. Tack och lov att det är nyårsdagen snart så mina matvanor blir som folk igen. Och ja, jag måste äta sliskslask fram tills dess, annars kommer jag ångra mig att jag inte åt mer sliskslask. Konstigt det där.
Inte nog med att insidan av kroppen protesterar. Imorse när jag klev upp hade jag även TVÅ finnar på näsan och EN på hakan. Det blir TRE finnar totalt. När hade jag senast tre finnar samtidigt?! Inte ens under graviditeten tror jag!
Nääe. Måtte det bli nyårsdagen snart. Amen.


Bifogar bild på världens finaste kusiner!

Till top