Geocaching,

/ Permalink / 0
Ännu en tidig morgon på Löjtnantsvägen. 07.30 stod väckarklockan på idag också. Massage kl 09, vilket inte Elton uppskattade den här gången heller. Men lite bättre än föregående gånger gick det i alla fall! Tror han var alldeles för liten vid första massagetillfället, inte ens en månad. Han är yngst i gruppen. Till nästa bebis skiljer det en månad precis. Tror nästan att två månader är minimumgränsen för att man ska få ut något av massagen. Med Elsa gick det ju jättebra! Kommer inte ihåg hur gammal hon var, men äldre än en månad i alla fall. 
Vi får se nästa gång om det går ännu bättre :) 

Efter massagen var vi ut och "geocatchade" med öppna förskolan. (För vidare info om vad det är, besök geocaching.com) Himla roligt faktiskt! Sen blev det såklart kaffesurr med de andra föräldrarna där. Älskar att ha öppna förskolan att gå till! 
Sen hämtade vi upp Magnus och for och tittade på lite hus. Skulle gärna vilja ha ett sånt nu, nyss! Det är väldigt trångt här hemma och trängre kommer det att bli ju äldre Elton blir.
For iväg och handlade på Willys, sånt där nödvändigt ont ni vet. 
Nu på kvällskvisten har jag och Nero varit ute och motionerat. En femkilometers promenad i förvinterskylan. Det är så skönt att kunna röra på sig utan att få ont överallt igen! Vågen visade på -1.2kg i tisdags så då blev man ju sporrad att bli ännu duktigare med maten och röra på sig mer :) Men dessa gravkilon är som jag befarade; myyycket drygare än förra gången! Men jag är på gång! :) Till top