long time, no see

/ Permalink / 0

Snabb resumé av min braiga helg:

Fredag: från morgonen feber. Magnus kom hem framåt eftermiddagen. Åkte in till stan. Åt thailändskt på Tawikoon, köpte nya morgonrockar och ett nytt Wii-spel. Åkte hem och provade spelet och gjorde en tidig kväll (22.00).

Lördag: Sovmorgon, mysfrukost. Fika hos svärmor. Ännu en sväng in mot stan och handlade sushi, räkor, ost&kex och grönsaker och dipp. Fick besök av Doffe på kvällen. Mumsade ost&kex, grönsaker och dipp, räkor, tog ett glas vin till det och tittade på en knepig film.

Söndag: Upp halv nio. Hämtade upp Doffe i Gällö och svärmor i Bräcke och fortsatte mot Sundsvall. Fyndade jättebraiga grejer för jättebraiga priser på Birsta. Åt lunch på Ikea och tog en svängom därinne. Blev några tvättsäckar, handdukar och (självklart) värmeljus rikare. Styrde hemåt vid sextiden. Skjutsade in Doffe till stan och åt på Eastern. Sen hem och slängde oss i sängen.

Och nu är helgen slut. Jäkla skit också. Jag gillar mina lediga helger då även Magnus är ledig från jour och snöröjning och allt vad det heter.
Ikväll är det dags för jobb igen, men det ska väll gå bra!

Till top