Mysmiddag,

/ Permalink / 0

Idag hade Magnus bestämt att vi skulle leja momman som barnvakt och vi skulle iväg och äta middag på tu man hand och sen vinna storkovan på bingon. Och visst fick vi en middag på tu man hand! I form av en stresspizza i bilen på Vitgården innan bingon började. Ingen Chili denna gång heller. (Precis som förra gången vi skulle äta mysmiddag och hamnade på Sibylla. Vi är lite dåliga på planering om man säger så.) Och ingen storkova blev det på bingon heller. Hade vi egentligen väntat oss något annat?
Elsa sov gott när vi kom hem, dock vaknade hon när vi kom hem av en smäll i dörren och har varit lite tjurig sen dess. Nu verkar hon i alla fall ha somnat om. Inte konstigt hon sover dåligt i denna värme som är i sovrummet trots att golvfläkten går.
Jag ska försöka sova jag också för imorgon förmiddag ska jag avverka ett jobbpass! Sen har vi hela dagen tillsammans, lilla familjen våran :)

(Ber om ursäkt för tråkiga inlägg utan bilder. Men blogg.se vill tydligen inte ha nöjda bloggare för dom fixar ju aldrig appen!)

Till top