våran natt hittills,

/ Permalink / 0
Tänk dig att din sambo har magjsuka. Du isolerar han i sovrummet hela dagen men på kvällen bryter han isoleringen och han sätter sig och tittar på film med dig och din dotter. Du och din dotter har pyjamasparty och somnar sedan i soffan med huvudena mot varandra i vinkeln på divanen. Några timmar senare vaknar du av ett misstänkt ljud och din arm är blöt. Det tar inte många sekunder för att reagera, bli klarvaken och slita dottern ur soffan för att minimera kräkningarna på kuddöverdragen. Där sitter hon på golvet och häver ur sig dagena hela matintag. 
Tänk dig sedan att du tar in henne på toaletten för att tvätta av henne. Hela ansiktet är fullt av kräka, likaså magen och benen. Du ställer henne i duschen och tvättar av henne sedan öppnas dörren och din tvååriga son står där och ropar: "Nero bajsat golvet!" Hela han är också full av kräka. Han har alltså vaknat, gått in till vardagsrummet och halkat i dotterns spya! Du ropar på din sambo för att få en liten handräckning men möts bara av: "Jag mår inge bra!!" Fuck it. 
Du bäddar iordning med handdukar i hela soffan, placerar dottern där och ställer sonen i duschen. Snabbar dig och drar av kuddöverdragen som är fulla av kräka, springer ner i tvättstugan och sätter på en maskin med kräkgrejerna, upp igen för att torka av sonen. 
Du placerar han i soffan med paddan medans han gnäller: "Elton duscha meeeraaaa!" klockan 03 på natten.. Ställer dig på knä och torkar upp spypölen på golvet. Dottern kräks en gång till. Sonen gnäller över reklamen på YouTube. 
Du bäddar ner er alla tre i soffan, vet inte om du ska sova eller vara vaken för att kunna förhindra att resten av soffan också blir nedkräkt. 
Sambon kommer upp, tittar på er, går till köket och dricker vatten och går sen ner igen. Utan ett enda ord. 
Ungefär där är vi nu. Klockan är 03.35 och klarar jag och Elton oss från magsjuka efter det här så har vi jäkligt tur! 😷 
Till top