God Jul

/ Permalink / 0
Åhååå. Så var denna afton över och det är en trött Anita som nu entrar dubbelsängen. 9.40 imorse var vi uppe och donade inför att det första gänget skulle komma. Magnus mamma och hans bröder på hennes sida var här och åt gröt och skinkstut. Vid tretiden blev det brytning och då kom min familj och tittade på Kalle och åt middag. 
Förväntansfulla barn har gått och tittat på klapparna under granen och tålmodigt väntat på tomten. Först skulle Elsa ge bort alla sina klappar för hon ville inte att tomten skulle komma. Hon såg Magnus med tomtekläderna, på andra sidan gatan när han skulle tomta för Zelda, och gallskrek att tomten INTE fick komma hit. Sen hade vi en lång diskussion om hur alla klappar skulle kunna komma hit om inte tomten fick komma. Vi kom fram till att Elsa skulle vara på rummet med none medans tomten var här. Hur som så satt Elsa kvar i vardagsrummet när tomten kom in och till slut så gick hon även fram och hämtade klappar och pratade och skojade med tomten. Skönt! 
Elton somnade med feber även ikväll men han har varit hyfsat pigg under dagen. 
Imorgon jobbar jag 7-12 sen åker vi till Bräcke och firar julafton nr. 2. Magnus och barnen blir kvar till annandagen, men jag åker hem eftersom jag jobbar hela helgen. 

Till top