Fullspäckat,

/ Permalink / 1

Imorgon har vi mycket inplanerat. Eller, så mycket var det inte, men mer än vad vi brukar ha.
Kl. 09 ska vi vara på MVC och får förhoppningsvis höra lill*ns hjärtljud. Känns bra att ha ett inplanerat besök där innan ultraljudet då det har varit många tråkigheter för andra runt om oss. Då har vi i alla fall passerat en milstolpe så vi får höra att den faktiskt finns där inne. Sen dröjer det inte länge förrän det blir ultraljud! Vi har inte fått någon tid än, men den borde infalla i mitten på april :) Spännande!
Efter mvc ska vi på Öppna förskolan för att marmorera ägg och äta våfflor. Efter det ska jag skjutsa in Petra till stan så hon får handla. Skulle vilja hinna med en gymsväng också, men vet inte vart jag ska klämma in den.. Kanske får räcka med att dra med Petra ut på en promenad imorgon kväll.

Och lille Scott kom till världen idag! Längtar efter att få snusa lite lillbebis :) Våran bebis är ju inte nån lillbebis längre! Hon blir åtta månader på torsdag :O Herrejissenes. Här hemma kämpas det med att lära sig att krypa. Hon går upp på knäna men sen blir hon frustrerad att hon inte tar sig framåt. Istället halar hon sig fram med hjälp av armarna. Det får gärna dröja lite längre med krypningen och klättringen, för då hinner man ju inte ens gå på toa innan hon hittar på nå rackartyg :p

Strl 68 håller nu på att rensas ut ur byrån. Så vi fyller på med lite i strl 74. Att det är så roligt att handla barnkläder!

#1 - - Petra:

En promenad efter handlingen låter perfekt!! :)

Till top