Superduperhelg!

Allmänt / Permalink / 0

När jag hade slutat i fredags så gjorde jag vad Magnus hade gett mig order att göra; duscha, piffa till mig och väcka han. Sen satte vi oss i bilen och styrde mot hemlig slutdestination. Vi hamnade på Clarion Grand i Sundsvall :) "Nu ska vi bara mysa och vara med varandra" sa han. Har inte behövt betala en enda krona på hela helgen! Magnus bjöd på middag innan vi tog en taktikvila. Efter det gick vi på kasinot. Det slutade med plusminusnoll, så det var ju bättre än minus :) Någon gång efter midnatt var vi i säng.
Varje gång vi bor på hotell så blir det alltid så att Magnus sover så himla länge så jag blir förbannad och står och skriker att vi missar frukosten. Frukosten är alltid på väg att plockas bort när vi kommer. Så Magnus lovade mig innan vi somnade att han skulle kliva upp direkt när klockan ringde. Visst visst, tänkte jag och ställde klockan på 9.30. Gissa vem som väcker MIG kl åtta?! Jo, dra mig på trissor. Men jag snabbade mig upp innan han ångrade sig :)
Efter frukost drog vi oss ut på Birsta och Ikea. Var där strax innan dom öppnade. 5600kr senare var vi färdiga. Men himla nöjd över inköpen är vi båda! Blev såklart en massa saker till bebisens ankomst såsom skötbord, väggskötbord, madrass till spjälsängen, täcke, kudde, sängkläder, tvättlappar i textil, snuttefiltar, madrasskydd och lite annat smått och gott :) Det vi köpte till "oss själva" var två hyllor med fyra fack som man kan ha korgar i, blockljus och en stor, fin byrå.
Magnus och Rasmus monterade ihop byrån igår kväll och sen monterade vi ihop hyllorna. Så vi slängde ut den gamla hallmöbeln och ställde hyllorna på den platsen, blev mycket bra!
Även idag chockade Magnus mig och vaknade innan mig och var påväg till Ica innan jag ens öppnat ögonen. Resten av dagen har vi roat oss med att byta sovrum, igen. Det blev lite väl litet det som vi haft nu ett tag. Sen har vi bäddat spjälsängen och skruvat ihop skötbordet :) 3 månader tidigt, men man vet aldrig när det slår till. Himla gulligt blev det i alla fall :) Och den nya byrån gjorde sig jättebra i sovrummet.
Lillasyster Petra blir 21 idag så vi åkte dit framåt kvällen och fikade lite efter att vi köpt barnvagn i Ångsta. En cresent blev det. Vet inte varför, men Magnus har fastnat för cresent och har tjatat om en sån vagn. Han har varit som när man ser en fin bil: "Titta! Det där var en Cresent!" Så så fick det bli :) Bara babyskyddet och basen som fattas nu, sen kan lill*n få komma :)
Nu har Magnus övergett mig för en veckas jour, igen. Hatar hans jourveckor! Men han kommer hem på torsdag en sväng då vi ska till barnmorskan och första föräldraträffen :) Tycker magen har blivit gigantisk sen förra gången. Hade nästan kunnat tro att det var två där inne om jag inte visste att det faktiskt bara är en. Men som sagt, jag ligger ju i överkant på magkurvan".
Är helt slut i kroppen efter den här helgen. Gått, burit, fixat och donat. Skulle behöva lite semester men imorgon kväll är det back to work igen. 5 veckor kvar ;)

Är så otroligt tacksam och lyckligt lottad över att ha Magnus i mitt liv! Finns inga ord. Får jag inte leva med han vill jag inte leva alls! <3
Tack, tack, tack, tack, tack finaste älskling för allt! För att du finns, för att du ser mig, för att du står ut med mig, för att du älskar mig.
<3

Till top